Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

algılayamadığım bir problem

-alatariel-

Öne çıkan mesajlar

aslında pc ile ilgili algıyabildiğim problem sayısı çok az sfsdf.
derdi kısaca şöyle ki;
annem güya bilgisayara format atmış,neyse geldiğimde söyledi.antivirus programı kurmamı istedi.pc'yi açmamdan yaklaşık bir saat kadar sonra "DRANK!" mavi ekran.
işte yeni eklenmiş bir donanım ya da yazılım yüzünden bu ekranı görüyor olabilirsiniz.bilgisayarınızı güvenli kipte açıp devre dışı bırakın vs.
ekranı ilk defa gördüğüm için yeniden başlattım.pc açıldı,vindovs yüklendi,tam işte masaüstünü gördüm.sag alttaki ikonlar yükleniyordu ki "DRANK!" bi mavi ekran daha.
yeniden başlattı kendini ve bu yaklaşık 3 ila 4 kez tekrarlandı.acaba dedim driverları düzgün yükleyemediği için mi böyle bi problemle karşılaşıyoruz.
ertesi gün bir de ben format attım.format bittikten sonra modemi kurup "driver genius"ı indirdim işte update ettirdim bütün driver şeylerini.
yalnız service pack 2 cd'si elimde bulunmadığından dolayı yükleyemedim.bu sebepten bir çok programı çalıştıramıyorum.(program derken chrome,windows live messenger vs)
ve pc i açılıp masaüstünü gördüğüm de saçma bi error veriyor.

şimdi soracagım şudur ki;format olayında mı tezegi avuçladım yoksa donanımsal bir sorun mu yaşıyorum?yani harddisk filan mı bozuk?

şu garibana bi yardımcı olun=(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...