Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Öncelikle diyeyim ki ben css'yi bulduğum templateleri editleye editleye ordan burdan biraz öğrendim :P Şimdi dosyada image'lar için birşey belirlemessek default sola yaslı mı oluyorlar? css'de image float left ise falan yazsam imajın şeysi neden bunun üstüne geçmiyor? nasıl oldurabilirim css'de yine öyle kalsın ama ben 1-2 resme özel ortaliyim. yapmıyor nalet şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 align, elementi degil, elementin icindekileri etkiler. yani bir resmi ortalayacaksan, onu bir span/div icine alacaksin, bu kapsayan elemente align="center" vereceksin. css ile ilgili olarak da, optimum kodda degisiklikleri html'den verilmemeli. bir tane class="one_pix_border" ve bir tane de class="no_border" seklinde css hazirlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 div'e alıp da ortala dediğim zaman, ff , chrome falan ortalıyor, ie7 saçmalıyor tabi. evet divle yapmıştım ben, olmayında o yazdığımı denemiştim pis ie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 misal, burada kullanabilecegin alternatif bir yonetim ise css'in multiple inheritance'indan yararlanmaktir. diyelim ki iki paragrafin var, birbirine cok benzer ozellikler gosteriyorlar. aralarindaki tek fark, biri saga, biri sola yatik. uc css class'i olusturuyorsun. .paragraf { buraya temel ozellikler } .left_align { text-align: left; } .right_align { text-align: right; } bunlari kullanmak icin kodunda <p class="paragraf left_align"> bu sola yatik bir paragraf </p> <p class="paragraf right_align"> bu saga yatik bir paragraf </p> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 haaa oldu şimdi saol müm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar