M4gn3t!c Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 "Unable to vaildate game version.This maybe caused by file corruption or the interference of another program." arkadaşlar, bugünkü patchdan sonra böyle bi sorunla karşılaştım.Blizzard downloaderi çok yavaş oldugundan wowwiki'nin verdiği patch linklerinden birini indirdim.EnGB olduguna eminim ve dosyanın adı "WoW-3.1.2.9901-to-3.1.3.9947-enGB-patch" bir kaç araştırma yaptım,bilgisayara virüs girebileceğini söylediler ama ben eminim ki virüs yok.Bu sorunu nasıl düzeltiriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Azcık baksanız foruma. Tamam aramayı boşver. Hemen 2 topic altta yani. edit: ismi de unable to validate topicin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 çok doğru ya,şimdi bakınca gördüm. konunun başlığı hiç dikkatimi çekmemişti. çok pardon. silinebilir konu. ordan gerekli açıklamaları okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Endişeni anlıyorum wow serverları kapalı, arena puanları geldi instancelar resetlendi falan filan ama sakin yani :D Relax olun eninde sonunda açılıcak yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben girdim işte dunemaul a lvl 1 char sonra alakir e de girdim lvl1 char tradechannel spamm yapmayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar