ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Nası anlatacağım bilmiyorum. Msnde yazdığımı c/p liyorum; daha fazla bilgi de verebilirim de, tam olarak o terime ihtiyacım var. ya bir metnin iş dünyasına y azılırken profesyonel olması, akademik dili olması ya da casual dili olması olayı var ya Yigit Arda [wondrously]: *hani farklı çevrelere farklı seviyede dille yazılıyor *bunun ingilizcede bir adı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ablam sizin bölümden mezun ona sordum "i have no idea" dedi. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ya da mesela halk tabakasının konuştuğu dille soyluların konuştuğu dil daha farklıdır, daha sofistike kelimeler kullanmaya çalışırlar falan soylular; bütün bunları genel olarak kapsayan bir kelime arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Register_(sociolinguistics) REGISTER allam çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 formal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar