Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 aradigimiz itemleri siniflandiran, wowhead gibi ivirini zivirini yazan addon olsun olmasan varmi bildiginiz site v.b seyler. Mesela ben frost resist veren item bakiyorum ama wow headden bunu bulmak baya zor bilmiyorsan itemin adini falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yoo create filter diosun ordan işte plate di chestti o zımbırtıları seçiosun sonra özelliklerine frost resist olanları bana sırala diyosun bütün itemlar gelio önüne. edit:msnden soraydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 tamam hallettim. Sen onu bunu birakta bana para yolla oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 500g borcunu kapat önce tekrar veririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ver sen bi 500 daha sana sonra 250 vericem ben :P mat=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar