Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Karakteri çoğu spinebreaker serverında olup migrate e açıktır. Level 80 Blood elf Deathknight Full tier 7.5 var , elinde black ice , sapphiron dan düşen chest var dps için. Tank itemlarıda var az biraz yani üzerinde uğraştıldımı adam gibi tanklık da yapar. 450 mining ve 440 dı galiba zaten farketmiyo 420 den sonra JC var. Epic ridingi var , Bronze drake , DK özel uçan mountuda alınmış. The Love fool , Elder , Champion of the Frozen Wastes titleları mevcut. Armory ( nedense ben pcden göremedim de olmadı , oyuna girerim bi update etsin ) http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Spinebreaker&n=Neithan Accountun içinde gene Spinebreaker da olmak üzere Level 70 Tauren Druid , epic riding alınmış questli Anzuyu summonlamak için olan taşdan mevcut. Herbalism var TBC skille kadar maxlanmış. Feral ve Resto epicleri mevcut tbc rahatca kasılır 80e. Level 70 Tauren Warrior . 60 zamanında oynanmış bir account 70 e getirilip bırakıldı daha çok. Normal flying riding i var. alterac wolf , pvp raptor ve wolfu var.Level 80 DK dan verilmiş heirloom shoulder ve axe mevcut. Level 71 Hunter , Buda level 80 dk dan sonra alt karakter olarak açılmış. Mail heirloom shoulderı , bowu ve axe mevcut. epic riding i var sadece flying yok bunlar dışında Karazhan serverında 56 paladin . Xaviusda 35 shaman ve bir kaç serverda 25 paladin ve level 10 mage fln var gerekli gereksiz fiyat olarak 300 düşünüyorum.Acelem yok sadece artık pek oynamadığım için elimden çıksın diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 tekrar up xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar