dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 İnsanlığına ve güvenilirliğine kefil olacağım iş arkadaşım motorunu satıyor. Ciddi düşünen olursa, önce benimle buradan kontak kurun lütfen. Gerekli bilgiler: Satılığa çıkardığı site
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Heh, yanında vereceği herşeyi göstermek için vermiş pozu. :D
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 fiyatı iyimi kötümü bilmemde çok güzel motor yeni başlıyacak biri için.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Yanlış bilgi vermek gibi olmasın, şu anda araştırmadım, geçen gün bir telefon konuşmasında denk geldim ama sanırım sıfırı 7-7.5 civarı.
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kesinlikle süper bir motor. ek bilgi incoming hyosung çin değil kore motorudur. çok çok iyidir problem yaşanmaz, servisi vs herşeyi tıkırında. honda gibi motor işte
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 dasaaa said: foto süper yalnız ool vi noov iızz hi iz da stigss törkiş kazıınnn.
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 yanında verilenlerle fena fiyat değil. ama full karizma olucam diyede herşey siyah alınmaz ki. gün gelir gece çıkarsın yola sakat vallahi.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 said: ool vi noov iızz hi iz da stigss törkiş kazıınnn. ahuahuahua Some say he never blinked on Le Mans 24h race, and after the race he slept in his race car upside down like a bat! all we know is, he's called the Stig!!
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Ulan çok fena motosiklet istiyorum çok fena da tırsıyorum sağıma soluma birşey olucak diye.
Öne çıkan mesajlar