dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 İnsanlığına ve güvenilirliğine kefil olacağım iş arkadaşım motorunu satıyor. Ciddi düşünen olursa, önce benimle buradan kontak kurun lütfen. Gerekli bilgiler: Satılığa çıkardığı site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 foto süper yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Heh, yanında vereceği herşeyi göstermek için vermiş pozu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 fiyatı iyimi kötümü bilmemde çok güzel motor yeni başlıyacak biri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Yanlış bilgi vermek gibi olmasın, şu anda araştırmadım, geçen gün bir telefon konuşmasında denk geldim ama sanırım sıfırı 7-7.5 civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kesinlikle süper bir motor. ek bilgi incoming hyosung çin değil kore motorudur. çok çok iyidir problem yaşanmaz, servisi vs herşeyi tıkırında. honda gibi motor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 dasaaa said: foto süper yalnız ool vi noov iızz hi iz da stigss törkiş kazıınnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 yanında verilenlerle fena fiyat değil. ama full karizma olucam diyede herşey siyah alınmaz ki. gün gelir gece çıkarsın yola sakat vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 arkadaşın ghostrider mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 said: ool vi noov iızz hi iz da stigss törkiş kazıınnn. ahuahuahua Some say he never blinked on Le Mans 24h race, and after the race he slept in his race car upside down like a bat! all we know is, he's called the Stig!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Ulan çok fena motosiklet istiyorum çok fena da tırsıyorum sağıma soluma birşey olucak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar