Solozzo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 inş. senide senden güçlü varlıkların içine yem olarak atarlar. vicdan falan mı yok nedir bu haliniz. :
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bir böceklere bir de bayanlara et parçası olarak davranılmasına tahammul edemiyorum.bu ne aymazlık bu ne kepazelik
Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 eet vicdansızım böcek atıp izliyorum.lol BU ARADA EVET.İLK KELEBEĞİ JOSEPH YAKALADI. %90 ihtimal.3 tanesi aynı tür olunca zor anlıyorum tabi sdfsaf. daha sonra mr.brown atladı üstüne çekiştirdi falan.ayrıntılı bilgiyi pati pet'teki yabay habitat topiğinden takip edebilirsiniz. 2. KELEBEK BUGÜN.YOK MU ARTTIRAN EVET?
Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yoğun istek olursa atıyorum beyler bayanlar.kameraya da çekebilrm bu sefer webcamdan güzl gözüküo sdf
Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 cillop gibi kameraya çekiyorum şu anda.ama formatı çevirip nası koycam bilmiyorum bi de kesme falan ytapmam lazım.5 dakika önce koydum hala yemediler cam gibi çekiyo webcam.izliyoruz sayın seyircilr dsf
Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 daha sağlam benimki.gerçek bir av sfdsa.
Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 1.5 saattir kaydediyorum 4 tane örümcek var biri atlamadı sdfas.ölü taklidi yapıyo o yüzdn galiba sabit duruyo böyle.farketmiyolar o zaman ilginç bi olay. kapıyorm kaydı başka kelebeğe artık=(
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 dün attığım kelebek hala duruyo ilginç sdfdsg.yememişler daha.
Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 http://www.japanesebugfights.com/17.htm
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ohooo beceremiceksen yapma o kadar para yatırdım ben vandala :X
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 neyi beceremicem.ben mi yicem örümcek yiyo sdfs.hala da kelebek içerde.anlamadım görmüyolar heralde asd
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 oha lan tarantulayı devirdi helal. BENİM MUHTEŞEM 4'LÜYÜ SALAYIM DA GÖRSÜNLER
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 http://www.japanesebugfights.com/14.htm bunu izlemenizi şiddetle tavsiye ederim 2 ilginç böcek adaletsiz bir başlangıç feci bir dövüş muhteşem son
Öne çıkan mesajlar