Bathory Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Sen burda türlü türlü yalanlar söyleyerek milleti kandırmaya calısırsan her çeşit yorumu yapmak bize düşer evet. Nasıl biz senin yalanlarına birşey yapamıyosak sen de bizim yorumlarımızı sineye çekiceksin bi zahmet. Ticaret zor iş vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 güzel kardesim ne yalan syledim iphone istiyorum karsılıgında laptop sess sistemi vericem dedim bunun nesi yalan benim güze kardesim verirsin veya vermezsn teklif uyar veya uymaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 dasaaa said: elindeki ürünü satan kişi gerekli güveni oluşturabilecek donanıma sahip olmalı.. güven aşılamalı. hele ki pati gibi az daha kapalı topluluklarda. hani güven=foruma çok takılan adam da değil. foruma takılan adamları tabii bilirsin ama ben anakartı, ekran kartını buradan hacıyatmaz'dan aldım. çok da yazmaz foruma ama adam gibi adam olduğuna kalıbımı basarım. ne sattığını bilincinde, geldi, istediğini net şekilde açık açık yazdı. ben de talip oldum, aldım. bu güveni sağlayamayıp sonra da köpürmek hoş değil. offf ismim geçmiş konuda, güvende vermişim ve birazda övülmüşüm. g.tüm kalkdı :d ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Adamın daha fazla üstüne gitmeniz mantıksız abi evet yaptığı büyük bi hata ve güven konusunda epey problem olacak bundan sonra ama insanlar düşünmeden iş yapabilirler özellikle çalışan bi adamsa kalkıp böyle küçük ayrıntıları fln aklına getiremez tabii sonra beraber tabloya bakınca biraz kazıklama potansiyeli var gibi gözüküyor ancak insanların hepsi kazıkçı olmak zorunda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 zaten 6 gündür mesaj atan yoktu tekrar hortlattın konuyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 BASARISIZ OLDUN ARKADASIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Todesengel said: zaten 6 gündür mesaj atan yoktu tekrar hortlattın konuyu :DValla be şimdi fark ettim utandım harbi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar