Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

undead rog

EVIL_DeaD

Öne çıkan mesajlar

Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Grim+Batol&n=Evild%C3%A9ad
Characterin nicki: Evildéad
Characterin realmı: Grimbatol

Account bilgileri:

*SQ/SA var mı:E
*MAIL varmı:E
*CD-KEY varmı: E
*Ilk sahibi misiniz: E
*Kimlik verilicekmi:H (kimlik vermek kadar saçma bir şey olamaz burdan kazancagım temsili para için dolandırılmayı göze alacak kadar salak değilim açıkcası kimlik için QQ yapcaklar mesaj falan atmasın bosuna kimlik verilmeyecektir.)

Characterin extra özellikleri notlar:

char daha 2-3hafta once 80 olmuş chardır üstünde ne görüyorsanız armory den sadece o kadar item vardır.pve itemi 0 yani.charın üstünde 1-2k gold var ve biraz da bankada matslar falan.

Aynı serverda (grimbatol) 68lvl dk mevcut meslekler kasılmış halde dk nın da ileride gerekirse herb ihtiyacını dk dan karsılayabilirsiniz.

Neptulon serverinda 71lvl ally shaman mevcuttur.

acc un ilk sahibiyim bu sitede daha onceden de acc sattım hatta geçen hafta accumdan charı transfer ederek sattım.güven konusunda hiç bir tereddütünüz olmasın.bırakma sebebime gelince diger konumda da okuyacaksınızdır eminim üniversitedeki bölümümün cidden zor olması artık vakit ayıramayaşım oyuna ne yazık ki.
fiyat olarak 250 diyorum arkadaşlar.mesajlarınızı pm atın lütfen.ciddi düşünüyorsanız msn den skype den falan konusup anlaşabiliriz.account haziranın 30 una kadar açıktır.

pm atın lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...