Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 3 whooper söyleyip 2 sini ye, birini yatağın yanına koy. yemede yanında yat. yarın yersin.
cogitoz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 6 dakikada falan yedim Steakhouse menü artı chicken fries 6lı. Hala ağrıyo karnım sdf. şey gibi bu ya, hani yaptıktan sonra pişman olunan şey. şey işte şey o şey.
Bella Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Steakhouse a bi ısınamadım.böyle çirkin bi tadı var.kuru gibi. big king ezer (tu)
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 dory said: haftasonu 2 steakhouse menu yedi erkek arkadasim kahvalti niyetine ben de yaparım arada(patatesler kalıyo ama).Bu arada 74 kiloyum
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 şimdi gençsiniz kilo sabit kalır. yarın öbürsü gün tansiyon yüksek çıkar, ahanda o zaman marul falan kemirirsiniz paso.. 8steak house devirdim üzerine 4 quadruple whopper + 4peynir ekstra yedim.. heeeç bişi olmadı..
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Physical Training Guide ımız var aslanlar gibi, 2 ayda he-man formu garanti! yiyin!
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 dasaaa said: şimdi gençsiniz kilo sabit kalır. yarın öbürsü gün tansiyon yüksek çıkar, ahanda o zaman marul falan kemirirsiniz paso.. . Allah göstermesin hayatımda yemedim marul(brokoli enginar kereviz lahana vb)."İnek ot yer kaplan et yer" felsefesindeyim.Yaş 28 bakalım ilerde ne olur bilemem
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Komple bi sığırı ekmek arası yapıp yiyosun lan triple da onu yiyen adamı allah bile editleyemez artık.
Öne çıkan mesajlar