Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarantia Common District (Test Serv )


alabandes

Öne çıkan mesajlar

Açılacak olan Common District ten bazı görüntüler çekerek sizlerle paylaşmak istedim.Bence burası oyuna yeni bir hava katacak. Ayriyetten artık PVP yapmaya müsait çok geniş alanlarda var burada, İnsanlar artık Keshatta gibi yerlerden bıkmışlardı.
Tabikide Gank severlerinde ayrılmıyacağı bir yer olacağı kesin gibi.Solider sınıflarının işi burada bence biraz zor.Tırmanmak için bir hayli merdiven bulunmakta.Gezerken okadar rahat rahat dolaşabileceğimiz bir yer olmıyacağı kesin.
Çeşitli Questlerde burada oyuncuları beklemekte, dediğim gibi eğerki diğer oyunculardan fırsat bulabilirlerse buralarda Questlerini yapa bilirler.
Artık Keshatta buraya taşınır gibi geliyor bana,hem pvp hemde pve yapılmaya olanak veren bir yer. Epic ve Normal olarak girilmeside ayriyetten güzel olmuş.Keshatta da olduğu gibi Epic bölümünde yine PVP Dueller yapmaya organize olursa oyuncular tadından yenmez. Normal bölümü ise tam bir arenaya dönecek gibi. 1.5 yaması ile gelince zaten herşey daha iyi anlaşılacak. Oyuna azda olsa yeni bir Harita ve yeni bir heyecen gelmiş olacak.

















Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

superwiz said:

ahahaa süpersin :D,kesh de nası yapılıosa orda da yapılır,ama funcoma gelen bu eleman,oyunu adam etti ya helal olsun,ne zaman gelecek patch bi bilgisi olan varmı,bide abi düşünsenize,old tarantiadan tık diye pvp mekanındasınız ,süper fikir valla:d


abi kheshin girişinde ne grafiği var tepelerle çevrili etrafin hemen hemen :D burada arkada o kadar bina falan filan ama umarım kastırmaz yeni bir pvp mekani güzel olur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...