Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 obsesifik said: Dartanian said: Yapabiliyoruz ki yapıyoruz dimi : ) Umarım gelirsin memleketimize : ) gelicem gelicem temmuz başı en geç ordayım =) Ben yokum o tarihlerde boşuna gelme :P şaka bi yana ne kadardır yoksun bilmiyorum ama fazla uzak kalınmıyo
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Masteis said: 20 yıldır izmirdeyim, burdan nasıl kurtulacağımı planlıyorum. pek birşey yok izmirde öyle ahım şahım. hani bi ortamı var dicem o ortamıda her yerde yaparsın zaten İşte o ortamı heryerde yapamıyosun <.<
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ahaha tüh bak çohüzüldüm şuan gelmesem mi :D 1-2 ay fln oluo 1 haftalığına gelebildim anca.. ama 5-6 ay hiç gitmediğim zamanları da biliorum malesef
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 izmir çok güzel de , hayat zor izmirde yani düzenini kurmuş işi olan insan için kolay yanlış anlaşılmasın. Sıfırdan düzen kurmak zor. Iş olanakları çok sınırlı. Ah ulen şöle güzel bi iş bulsamda hep burda kalsam.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Gelme ya napcan ben yokum 1.5 ay sonra gel olurum ama sadsadf Hiç gitmedim ya ben hiç gezmiyorum izmir dışına çıkmıyorum aslında istiyorum belki de istemiyorum.Bilmiyorum. İzmir'de değilim diyorum o tarihlerde foçada olucam bayaa uzak :P
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 TOLGA YOKMUŞ KOŞUN İZMİRE GİDİN GÖRÜN O GELMEDEN KOŞUN.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ahahahaha ensendeyim nefesimi hisset beyhan.Gelirsen koknu alır sillkmeye gelcem seni
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ekime kdr ordayım yahu illaki bi ara görüşürüz sensiz günler zor geçicek ama napalım :D
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sen öyle diosan napalım metin de oluruz dayanıklı da :( ahahahah :D
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Olmalısın ben güçlü obsesifik görmek istiyorum! asdsafa
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 obesifik kafayımı yedin aga. görüşmek istediğin varlık tolga.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 msnde cevap vermiyorum sana kendi seviyemin çok altında buluyorum hala burdan laf yetiştirmeye çalışıyosun .... sadsaf
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 dotaya gel lan dota var bu arada sdfsdf.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Sınavım var hacı erken kalkıcam sry
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Reksa said: obesifik kafayımı yedin aga. görüşmek istediğin varlık tolga.alkollüyüm mantıklı düşünemiorum bilare tartışalım bu konuyu :D
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Obsesifik!! 3.kişilere sattın ha.. hemde hemşerini
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 obsesifik said: Reksa said: obesifik kafayımı yedin aga. görüşmek istediğin varlık tolga.alkollüyüm mantıklı düşünemiorum bilare tartışalım bu konuyu :D ADAMIMSIN BE.
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yoookk canımm olur mu hiiççç yanlış okumuşsun sen hadi git bakıım sınav var yarın :D
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 obsesifik said: yoookk canımm olur mu hiiççç yanlış okumuşsun sen hadi git bakıım sınav var yarın :D ahahahahhahah bknz. posta koymak.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Obsesifik kırılan bi vazoyu tamir edebilir misin? Hayır İşte benim kalbimi de kırdın ama tamir edemezsin...
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yapmam ben öle şey :( affet beni tolgaaaağğğğ lütfeeğğğnn
Öne çıkan mesajlar