Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 merhaba, backgroun da bı sorun war acıl yardım lazım. Bi siteye girdkten sonra oldu her şey bi sozluk sitesi. İng <-> Alm cevıren bı sıteden sozluk prog tarzı bısıler aldım. neyse C:Documents and SettingsMynameLocal SettingsTemporary Internet FilesContent.IE5J95BHU6T dosyas altın C_Windows_Web_desktop[1] diye bi dosya oluştu rename weya delete edılemıo. Backgorun boyle bı grı bı bej oluyo esas benım sectıım bakcgorun onun arkasında kalıyo. masa ustune tıkladıgımda orda bı net sayafası acıkmıs gıbı menu acılıo yanı proprtıes flm gelmıo. View source flm gelıyo ona basınca html dosyası acılıo C:WINDOWSWebdesktop.htm flm fln bişiler yazıo o desktop .htm yi sildm ama . bu ilk geldıgınde reklam gıbı bısıydı bılg ınz yeterınce guvenlı dıel fml ustune tıklıodn bı sıteye gıdıodu o desktop u sılınce oyle bembeyaz kaldı nası kurtulcam bundan ? sorun karısık oldugu ıcın boyle bozuk tr ıle annattm ıns bırı annamıstır :D
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ha o reklam http://www.smart-security.info/?affid=UD-TR-887 adresıne lınk lı nası kurtulcaz yaw
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Girdim baktım siteye . Girdiğinz yaptıınz her seyın log ları tutuları you re ın danger flm fln diyo. ıvır zıvır neyse bazı dosyalrı bılg ıne yukler ve sılınemez dıyo dedıım gıbı. ozel tool lar lazım dıyo 15 $ :). Format tan başka bi cozum bılen yok mu yaw. Heeeeeelp
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 bunu donanım/yazılım a sormak daha ii bi fikir olurdu sanırım :) şimdi ilkin, *adaware *spybot search and destroy *spy sweeper programlarını çekiyorsun. (download.com veya google dan arayıp bulabilirsin) ikici olark başlat->çalıştır msconfig yazıp çalıştırıyorsun, msconfig de en sağdaki bölmeye (StartUp/başlangıç) orda gördüğün gözüne salak gözüken (hepsini kaldırsan da büyük bi problem olmaz ama zonealarm/net limiter/nvidia gibi şeyler kalsın, sistemle ilgili programlar zaten burdan çalışmıyor) programların yanındaki tickleri kaldırıyorsun, bilgisayarı yeniden başlatıyorsun sonra yukarda indir dediğim programları çalıştırıp tarama yaptırıyorsun. bir de her ihtimale karşın hem beleş hem de sık sık güncellenen www.free-av.com dan anti-virüs programını çekip tarama yaptırırsan çok bi gössel olur..[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! [Bu mesaj Rahan tarafından 03 Haziran 2004 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ok bi denielm. Ad aware wardı ztn dığerlerini de kurım Antivir kurdm patch ledım ama hep driver.cab diye bi dosyada net respondıng e dusuo. Sırf bu c_windows dosyasını tarrtım bısı goremedı bı denıem butun prog ları bakalm nolcek
Öne çıkan mesajlar