arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 yok daha çok var[hline]Before you die, you see the ring kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 up[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 nekadar kaldı çıkmasına ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 1 hafta önce çıkmış olacaktı ancak yaza ertelendi tam tarihi biliodum unuttum bulayım..[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 "For some reason, the first time I saw one of the other designers kill Shakespeare and then raise him again from the dead to become his mindless servant…it brought a smile to my face. A Shakespearean zombie just struck me as funny." ahah ne güzel di mi ? :) official değil ancak official a yakın biri ağustos 12 demiş.[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Interplay döktürecek yine..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Pascal Nouma-21 kalbimizde yaşıyacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 interplay karışmıo işe reflexive entertainment.. ancak iyi iş çıkarıyorlar şimdiye kadar oyunla ilgili her bilgi nette mevcut bence en büyük sorun special ın real time combat ile uyumuydu ki onu da halletmiş gözüküyorlar[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 konu bi defa cok orijinal hem gerceklik hem fantezi gibi olucak yani ne gibiiiiii Fallout gibiiii gerceklik payi vericekler :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ikiside gerçek dünya üzerinde oynama yapılmasıyla oluşan dünyalar ancak nerdeyse bütün rpgler öyle bunların gerçek tarihe daha yakın olması benim için bir anlam ifade etmiyor açıkçası[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Gercek tarihe demedim gerceklik dedim.....gercek tarih benide kesmez ne yani haclilarin yaptigi sebekliklerimi oynayacaz tabi ki degil...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar