ecmel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 bakın dragon court serverımıza nasıl acc alıp gırcem .. cd yuklememe gerek varmı... eskı bır uo oyuncusuyum bu serverı tanıyınca uo oynamayı bıraktım ve artık sızlerın arasına katılmak ıstıyorum ne olurr bana yardım edın cıldırcam ...bakın dragon court serverımıza nasıl acc alıp gırcem .. cd yuklememe gerek varmı... yalvarırım anlatınn delırcem bende oynamak ısıtyorum.... arkadaslar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Ne cdsi yaw ne karıştırıyon ole seyleri gir wild.fiends.com katıl aramıza ne kasıosun yaw sapıtmana gerek yok[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avolites Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 iyi guzeldee bı yenı baslamak ısteyen ler bılgısayarınaa oyun yuklemek zorunda deılmı yanı oyununun cd sını makınaya yukleyıp soraa gırebılırz heralde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Hayır ole bisi yok yaw giriosun adrese her gün tıkır tıkır oynuosun ama sakın yardım almayın oyunun cılkı çıkıo. Korkmayın sadece siteye girin ve keyfini çıkarın mesela ben bi basladım bırakamıom Ayrıntılı bilgiwww.paticik.com/dcourt[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avolites Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ıyıde dostum karakter acmak ıcın bır sayfa geldı 4 resım var town rood......1quest....healers tower...wxıt game hangısıne gırmem gerekbana yardım edermısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Yeni basladığına gore queste gireceksin ve karşına çıkan characterlerle oyunu oynayacasın Zaten www.paticik.com/dcourt giri strateji rehberine girersen goreceksin[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar