Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Sevgilim otur biraz konuşmamız gerek Sana hiç yalan söylemedim bil Ama bazı şeyleri biraz eksik anlatmış olabilirim Yıkılmayız yağmasakda gürleyen cinsteyiz Bulunmaz taşlardan bir kolyeyiz kopmayız Küçük sağlam düğümlerle uğraşmayız Buzdağının altında üşüdüm yalnız kaldım Mevsim geçsin diye bekliyorum Kum yapanın tuzağında çaresiz kıvrandım Üzüntümle yüzleşiyorum Sev beni senden tek dileğim beni sev beni Dinle beni açma geçen bölümdeki Alkışlanmamış herkesi üzmüş kırmış perdeyi Beyaz yalan beyaz yalanlar diyorlar adına Günahları kendi boyunlarına Bence palavra hepimizi senide benide yiyorlar En temiz duygularımla sevdim ben seni Ama şartlar denen o vahim şey Caydırmış olabilir bunca mağdur aşkzedeyi Geç beni biz diye bir film olsun vizyonda Resimlerin duvar kağıdında mutfağımda Yatak odamda heryerde senlik var Koydum başımın üstüne kalbini Yüksekten daha iyi gör diye gerçekleri Tek bir kerelik anlık bozuk insan hallerini Bildim tenimin kıvamı seni Beyaz yalan beyaz yalanlar diyorlar adına Günahları kendi boyunlarına Bence palavra hepimizi senide benide yiyorlar Melek yüzlüm şeytana uymuş olabilir mi Gerekli dersi almış mıdır ki Dahada fazla yüklenmeye bence hiç hiç gerek yok Sevgilim otur biraz konuşmamız gerek Sana hiç yalan söylemedim bil Ama bazı şeyleri biraz eksik anlatmış olabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar