TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 evet. ama gerisi yok. bunu bile bulamadım ben. :(ss için sargeras'a tişikkir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ss i var adımı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 cenx said: ss i var adımı yok aynen. sağını solunu geldiği adresi falan kurcaladım ama. cix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 oyunun sonuna gelmiştim =) joker vardı sanırım toplar firlatıyodu 6 yöne annem adaptörü çıkarmıştı üzülmüştüm oraya kadar zor gelmiştim. save load yoktu o yıllar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 o oyunu oynayan başkalarını da görmek sevinç verici kuzenimle iki kişi doksan defa bitirmiştik sanırım onu flash& bilmemne olabilir mi bu arada adı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 stuart little? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ilk boss sırtındaki jetpack ile uçup füze atan mıydı? http://www.youtube.com/watch?v=CoTG1nR84MU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Fly said: o oyunu oynayan başkalarını da görmek sevinç verici kuzenimle iki kişi doksan defa bitirmiştik sanırım onu flash& bilmemne olabilir mi bu arada adı ? flash'li arama yaptım. buldum. vallahi buldum billahi buldum. ahahuaha. buldum agaaaa. sonunda. yaşasın uyku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 müzikten tanıdım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ahah aynısını dicektim dı dıdı dıdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ahaha zıplama efektleri süper yaf.özlemişim.bi de niye minyatür bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 aga bu batman hack'miş. lisans olmadığı için bulamıyormuşuz haliyle. robin değil flash'mış bide ikinci eleman. flash diyince buldum. o açıdan teşekkürler fly. aha buda .nes'i. http://rapidshare.com/files/240242952/Batman_Flash__p1_.nes.html nes emülatörle oynanabiliyo gayet güzel bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar