Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trunk alınır. ^^

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Baktımda insanlar bir sürü Trunk satıyor. Bari yabancıya gitmesin ben alayım. Fiyat miktar söyleyin. 100 tane lazım.
Gilquaril...[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Mesaj tarihi:
ehee ya bu trunklar willowlardan çıkmıo mu.bir tane düşüremedim valla ne şansızlık ha.
bi de bu itemlerin düşme olasıklarını listeleyen bir site var mı?
kart düşmesi luck ile alakalı bişi mi?
Mesaj tarihi:
Luckla alakası yok.
www.roempire.com da item ismini yazarak nelerden yüzde kaçla düştüğü yazar.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]

Mesaj tarihi:
willowlardan dusuor ama biraz zor yanı 20 tane kessen 1 tane trunk duser ihtimallerı war arkadasın verdıgı sıtede[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 47/35 Swordman
Lag Sux Turk Telecom Rox T.T
Mesaj tarihi:
Peki trunk diyemi alacan :D[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Mesaj tarihi:
tırank da derim aa karışmayın bana dükkanın önünü boşaltın bakem ^^[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]

Mesaj tarihi:
Aldım bitti sakkatım tamamlandı oleyy. ^^[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]

Mesaj tarihi:
Ben hiç kasmadım valla trunkla falan 210kya +1 sakkat aldım bir tane fenada olması hani birde cape pf marques ve thief clothes vardı +3 veriyorlar şu an fena değil yani ..
Mesaj tarihi:
oha 200k da bana beleş wersene 85k para war ilerde assain olucam takarım kafama bırde katar bulun bana hepsıne 200k werımö :P[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman
LvL 35/27 Thief <=>Shindei-TR
Lag Sux Turk Telecom Rox T.T
  • Yeni Oluştur...