Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 selam. bir sayfamda frame var ben bir linke tıklattıgımda frame içinde sayfa açmak istiyorum ki bunun kodu:tık fakat sorunum şu chrome da tıkladıgımda isteğim gerçekleşiyor fakat ie ve firefoxda yeni sayfada açılıyor linklerim. cok acil yardıma ihtiyacım var =P tesekkürler simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 barabap tirnak icinde olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 yok ondan degilmis koyamıyorum zaten tırnak javascripte yazdırıyordum linkleri :p olacakmıs tesekkürler yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 w3c yalan oldu iyice desene, her browsera göre bişe yazılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 IE zaten yollardır name="" görür hiç ID ile iş yaptıgını görmedim css dışında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar