Spider-Man Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Size bir soru yukarıdaki üçlüden biri size yapıldığında kurtulabilir misiniz?Yani savuşturabilir misiniz?(özellikle berzerk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Hypnotize Sanirim Karsindakiyle Senin Wits in arasindaki Bir oRana Göre bir deger aliyor yani eger wits ini yuksek tutarsan hypnotize olma sansın okadar dusuyor diye biliyorum Digerleri Hakkinda Tam bilgim olmadigi icin sadece fikrimi soyliyecegim Buyuk Ihtimalle Defense in Yuksek Olursa Onlardanda Kurtulabilirsin ama karpuz un aciklamalari daha aciklayici olucaktir...[hline]Absolute & Lonely.... [Bu mesaj Kobe tarafından 14 Mart 2003 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Berzerkden Gutsını yükselterek ve ya Defense ini yükselterek daha az damage almamayı veya alsan bile ölmemeyi sağlayabilirsin... Witz mesmerize ı önler... backstab i de gene gutsını arttırarak engellersin...[hline]Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki: ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Ayrıca skill ini arttırırsan berzerki , ieatsuyu falan zarar almadan karşılayabilirsin.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar