Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 dosyası ne ile açılır zip halinde bi yerden indirdim ama kabul etmiyo zip dosyası deil diyor. arama yapamıyorum önceden böyle bi konu varmı ibilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 .cue .bin dosyaları .bin dosyası Virtual CD dosyasıdır eğer aynı isimde .cue diye biten dosyasını bulursan deamon tools gibi bi programa okutabilir, veya nero gibi bi programla cd ye burn edebilirsin (yazabilirsin)[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 cd ye çekersem zip açılır yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 .bin zip dosyasi deildir image dosyasidir nero gibi programlarla cd ye yazabilirsin icindekileri yada demon toolslarla acabilirsin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 anladım ok saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar