Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarim kapanmiyo yardim

tunca

Öne çıkan mesajlar

bilgisayarimi ne zaman kapatmaya yada resatart atmaya calıssam siyah bi ekran geliyo ve oylece kalıyo ne kadar beklersem bekliyim ve kapanmıyo bend edüğmelerden kapatmak zorunda kalıyorum nasıl halledebilirim bu olayi ?
windows 98 kullaniyorum[signature][hline]Riruix lvl 10 magic scrapper @ CoH
katana - lightning reflexes
justice
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen dll ler saçmalamıştır
reglerde saçmalamıştır

scandisk at , disk yüzeyini tamamen tarat
bir defrag at
ondan sonra norton systemworks u yükleyip win doctoru çalıştır bakalım , neler bulacak.

Yine yapamıyorsan bulaşma , çünki işin içinden çıkamayabilirsin , windows dosyalarından 1 yada 1 den fazlası silinmiş , veya sistemi kitleyecek saçmalıklara nedne oluyor olabilir , task managerdan bir baka kapamadan önce hangi programlar açık.

Bir başka konu ise başlangıçta açılan programlar , worm vs vs girmiş olabilri makinana , ama sanmıyorum. İlginç olur. Ama her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım.

Şöyle birşeyede başvurabilrisin , hiç bulaşma bu tür şeylere ve windowsu üstüne yükle , hem dosyaların eskisi gibi kalır hemde windows klasörün yenilenmiş olur , geçmişteki win 98 saçmalıklarıyla uraşmak yerine 10 dakikamı buna ayırıp üstüne yülüyordum , sonuç olarak bu kadar işlem yap , yok efendim worm mu varmış yok efendim virüs mü varmış sil bunları vsvs uraşmak yerine 10 20 dakikada yüklersin olur biter , yüklerken yeni win klasörü atarsan yeni baştan yeni olarak yükler , eskisini gösterirsen yine eskisinin üzerine tekrar yükler, yeniler ...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...