Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarim kapanmiyo yardim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bilgisayarimi ne zaman kapatmaya yada resatart atmaya calıssam siyah bi ekran geliyo ve oylece kalıyo ne kadar beklersem bekliyim ve kapanmıyo bend edüğmelerden kapatmak zorunda kalıyorum nasıl halledebilirim bu olayi ?
windows 98 kullaniyorum[signature][hline]Riruix lvl 10 magic scrapper @ CoH
katana - lightning reflexes
justice
Mesaj tarihi:
muhtemelen dll ler saçmalamıştır
reglerde saçmalamıştır

scandisk at , disk yüzeyini tamamen tarat
bir defrag at
ondan sonra norton systemworks u yükleyip win doctoru çalıştır bakalım , neler bulacak.

Yine yapamıyorsan bulaşma , çünki işin içinden çıkamayabilirsin , windows dosyalarından 1 yada 1 den fazlası silinmiş , veya sistemi kitleyecek saçmalıklara nedne oluyor olabilir , task managerdan bir baka kapamadan önce hangi programlar açık.

Bir başka konu ise başlangıçta açılan programlar , worm vs vs girmiş olabilri makinana , ama sanmıyorum. İlginç olur. Ama her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım.

Şöyle birşeyede başvurabilrisin , hiç bulaşma bu tür şeylere ve windowsu üstüne yükle , hem dosyaların eskisi gibi kalır hemde windows klasörün yenilenmiş olur , geçmişteki win 98 saçmalıklarıyla uraşmak yerine 10 dakikamı buna ayırıp üstüne yülüyordum , sonuç olarak bu kadar işlem yap , yok efendim worm mu varmış yok efendim virüs mü varmış sil bunları vsvs uraşmak yerine 10 20 dakikada yüklersin olur biter , yüklerken yeni win klasörü atarsan yeni baştan yeni olarak yükler , eskisini gösterirsen yine eskisinin üzerine tekrar yükler, yeniler ...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Mesaj tarihi:
teşekkürler arkansis dediklerini yapıcam yine olmazsa baştan yüklerim olur biter[signature][hline]Riruix lvl 10 magic scrapper @ CoH
katana - lightning reflexes
justice
Mesaj tarihi:
BIOS 'undan Power Management'in açık mı ?[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
.. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
  • Yeni Oluştur...