tunca Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 bilgisayarimi ne zaman kapatmaya yada resatart atmaya calıssam siyah bi ekran geliyo ve oylece kalıyo ne kadar beklersem bekliyim ve kapanmıyo bend edüğmelerden kapatmak zorunda kalıyorum nasıl halledebilirim bu olayi ? windows 98 kullaniyorum[signature][hline]Riruix lvl 10 magic scrapper @ CoH katana - lightning reflexes justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 muhtemelen dll ler saçmalamıştır reglerde saçmalamıştır scandisk at , disk yüzeyini tamamen tarat bir defrag at ondan sonra norton systemworks u yükleyip win doctoru çalıştır bakalım , neler bulacak. Yine yapamıyorsan bulaşma , çünki işin içinden çıkamayabilirsin , windows dosyalarından 1 yada 1 den fazlası silinmiş , veya sistemi kitleyecek saçmalıklara nedne oluyor olabilir , task managerdan bir baka kapamadan önce hangi programlar açık. Bir başka konu ise başlangıçta açılan programlar , worm vs vs girmiş olabilri makinana , ama sanmıyorum. İlginç olur. Ama her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım. Şöyle birşeyede başvurabilrisin , hiç bulaşma bu tür şeylere ve windowsu üstüne yükle , hem dosyaların eskisi gibi kalır hemde windows klasörün yenilenmiş olur , geçmişteki win 98 saçmalıklarıyla uraşmak yerine 10 dakikamı buna ayırıp üstüne yülüyordum , sonuç olarak bu kadar işlem yap , yok efendim worm mu varmış yok efendim virüs mü varmış sil bunları vsvs uraşmak yerine 10 20 dakikada yüklersin olur biter , yüklerken yeni win klasörü atarsan yeni baştan yeni olarak yükler , eskisini gösterirsen yine eskisinin üzerine tekrar yükler, yeniler ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 yaması vardı bi tane[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 haa evet onuda unutmamak lazım[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 teşekkürler arkansis dediklerini yapıcam yine olmazsa baştan yüklerim olur biter[signature][hline]Riruix lvl 10 magic scrapper @ CoH katana - lightning reflexes justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 BIOS 'undan Power Management'in açık mı ?[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar