slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Şuan kullandığım Modem Zoom 4x Lan kısmında porblem var lan bağlantısını görmüyor bu yüzdende Usb ile nete bağlanıyorum normal sitelerde video yüklemelerde veya downloada problem yok ancak WoW oynarken Ms 100-180 arası olmasına rağmen combata girdikten 2-3 dk sonra dc yiyorum combata girmeyip bi yerde sabit durduğumda problem oladan uzun süre online kalabiliyorum.Her combata girdiğimde dc yememin sebebi ne olabilir? Tahminimce alış-veriş problemi olduğunu düşünüyorum ve eğer öyleysede bunu nasıl düzelte bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Bilmiyorum yardımcı olar mı ancak bence eskiden zoom x4 usb modem vardı. Odamdaki klimayı açınca ya da kapatınca net gidiyordu sanırım usb den güç aldığı için çok yüklenildiğinde bağlantı kopuyor ama sizin durumunuzla pek alakası yok sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar