Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Guzel konseptli bir muzik sitesi. slogani ise : "a song means a lot when a song is bought." ve tabiki last.fm'e benzer yapisi da soz konusu. buyrun inceleyin. http://www.thesixtyone.com/
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Iron Maiden diye arama yaptım, hiçbir şey bulamadı.
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 genelde artistler tarafindan eklemeler uzerine oldugu icin, buyuk isimler genelde yok. mesela sadece remixlerini koyuyorlar. daha cok amator veya patlama yaratmamis gruplar var. unlu isimler olsa o zaman parali olurdu saniyorum boyle bir site.
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Sayfaları gezerken müziğin devam etmesi çok güzel olmuş :)
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 rep sistemi, quest sistemi hos olmus. bir de mood'a gore sarki secmesi vs kisaca begendim tasarimi fln da sade ve basit. yeni isimler kesfetmek icin harika site.
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 valla iyi bir ses sistemiyle denedim baya kaliteli geldi..ne kadar kaliteli olabilir tabi 320 değildir herhalde ama şu an 320 kapasitesinde ses veriyor anlamadım
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ya simdi basima bir durum geldi de, normal download varken bile duzgun takilmadan calarken simdi hic bir download vs yok ve surekli duruyor sarkilar her 3-5sn de bir. bunun nedeni ne olabilir ?
Öne çıkan mesajlar