Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paralı olcak mı soora oyun?

mondain

Öne çıkan mesajlar

Su an kontur gıbı bır sey dan yararlanıyo oynayanlar hazıranın sonuna kadar o gecerlı sonra temmuzun basında cekılıs olucak o cekılısı kazananlara 2 ay daha bedava oyun hakkı verılecek dıgerlerı ıse kesın temmuzun basında para verıcek[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu oyuna nisan sonuydu sanırım basladım lvl 35 rogue birde lvl 30 warrior yaptım ama 1 haziranda serverlar paralı olucagı ıcın vede para ıle oynanmayı hakkeden bır oyun dusunmedıgım ıcın bıraktım =) ama oyun çokta fena deil epey kalabalıktı beleş olmasından dolayı bılmıorum ama he bu arada biz takılırken 1 haziranda paralı server olayına geçiş demek ki uzattılar ^_^[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman
LvL 35/27 Thief <=>Shindei-TR
Lag Sux Turk Telecom Rox T.T

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 03 Haziran 2004 12:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...