Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 evet ne yapabilirim bu durumda ata 120gb samsung baglıyorum sata 120gb samsung hdd mi görmüyo buseferde[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 bende başka konu açmadan soruyım bunla alakalı 4 ide de dolu bende buna bi sata bağlıyabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 sata için anakartın sata olucak sata cıkısı var kabloları fln farklı[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ata yi slave bagla ustune stanin driverlarini yukleyip windowsa goster olduda bitti masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 nasş yani sata nin driverini nezaman nerye yüklicem onlari zaten ilk kurarken yükledim sata yi görmüyordu driverlari yükleyip de xp yi kurdum şimdi sadece 1 adet 120 gb lık sata var pc de yanına 120 lik ata baglayıp atadan sataya dosya transferi yapıcam dedigim gibi 2si baglıyken sata yı gormuyor sata nın driver cdsinden driverları nezaman yüklücem[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 abi alet goruyorsa o zaman elindeki atayi primary slave olarak bagla dene bende o sekilde calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 bitanede 6gb lık hdd vardı onu slave yaptım taktım busefer biosda 6gb slave yaptıgım hdd yi primary master gördü satayıda primary slave gördü o sekil açtım en bas hatalı sistem disketi dedi 6gblıga baktıgı için enterladım busefer satadaki os den actı pc yi 2si arası dosya alısverişi fln oluyor samsung 120gb ata hdd de üstünde sey yazıyor master iin en sola cable select için bi yanına takıcaksın jumperi cable select te kalırsa ultra cable ile bagldıgında o kendi belirler fln diyo slave mi mster mı olucagını vs de öyle bişi olmuyoki ehe[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 slave gorunmemesi lazim yanlis takiyorsun. said: DynamicK, 02 Haziran 2004 22:17 tarihinde demiş ki: bitanede 6gb lık hdd vardı onu slave yaptım taktım busefer biosda 6gb slave yaptıgım hdd yi primary master gördü satayıda primary slave gördü o sekil açtım en bas hatalı sistem disketi dedi 6gblıga baktıgı için enterladım busefer satadaki os den actı pc yi 2si arası dosya alısverişi fln oluyor samsung 120gb ata hdd de üstünde sey yazıyor master iin en sola cable select için bi yanına takıcaksın jumperi cable select te kalırsa ultra cable ile bagldıgında o kendi belirler fln diyo slave mi mster mı olucagını vs de öyle bişi olmuyoki ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 şimdi şöyle oldu 6gb ligi taktim sata ile birlikte 6gb ligi master görüp ondan boot etmek istedi ama onda os lmadıgı için yanlis sistem disk dedi ve sata ya yoneldi ki sata yi biosda görmüyor ama açıyor 120ligi taktigimda onda os yuklu fakat hata veriyor ondan açarken ve mavi ekran cıkıyo herhangi bir sekilde onu gormeden sata ya yonelmesini sağlayamadım bi türlü ne yapsam olmuyor yani sux bişi anakartın dökümanlarına bakıcam simdi asus a7n8x-e modeli[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ıhh ıhh olmuyor tutorialındada bulamadım lol pc acıkken hdd yi baglasam usb gibin böle görürmü acep windows yoks hdd veya anakart fln mı patlar :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ide diskler pc açıkken çıkarılıp takılmaz :yapma:.Yabu sorunu birkaç yerde daha gördüm basit bir çözümü vardı ama hatırlamıyorum.Anakrtının markasını yaz gece bir ara sitesinden bakayım yada sen bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 abi zaten yukarıdaki 2 mesajımda hem anakartın markasını modelini yazmışım hemde sitesinden de baktım ama bulamadım demişim ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar