Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Gamespot'ta öylesine dolanıp level kasarken gözüme çarptı az önce, çok eski bir proje olduğunu biliyordum bunun yıllardır oyun listemde vardı, unutmuştum o derece eski en az 4 yıllık:) grafikleri/ortamı falan Ao ya benziyor baya bi, daha güzel ondan hatta, 2005 in 4. çeyreği diyor çıkış tarihi olarak. en azından beklenip görülesi gibi. BWCZ ---------------------------------------- 2. oyunumuzda bir postapocalyptic car combat game, hemde massively multiplayer :). ilginç bir birleşim olmuş eheh. ücretsiz olursa oynanabilir, para vermeye değmez, ama ortamı hoş gibi. AA -ve evt bende sıkıldım her önüne gelen firmanın -usta çek bir mmo ortaya, salata da olsun yanında taze- şeklinde mmo oyun çıkarmasından.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 e diğerleri gibi tek oyunu satıp bırakmıyorsun aylık ücreti var ek paketi var.Yani daha karlı duruyor gözüme herkesde bu yüzden el atıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar