elesso Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 nice 30. yıllara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Werewolf said: Bırak aksın, dönerse senindir. Dönmezse hiç senin olmamıştır. ben de gidene gel demedim zaten.içini rahat tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 seven silinir silen sevilir silme gözünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bilmiyorum yazıldı mı ama şöyle yapabilirsin (nezle konusunda emin degilim ama diger her türlü göz şeyinde oluyo) çay demle koyu sonra onu likör bardagına koy sonra gözünü bardagın içine koyup aç kapa (kaynarken degil tabi ama ne kadar sıcak o kadar iyi) sonra da çaya batırdıgın temiz bir mendille sil (ciddiyim bu konuda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 4s kuralı aga önemli bunlar. Ginaly grafiği de lazım şimdi bu topice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 lens kullanıyormusun bilmiyorum benim başıma gelmişti , temiz kullanmak lazım , lensle uyumamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 hayır lens kullanmıyorum. sanırım polenden falan oldu bilmiyorum.yrn eczaneye gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Pek lensle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü 3 senedir falan lensle uyuyorum. Lensi takıyorum 1 ay çıkartmıyorum. Zaten kullanmıyormuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 gidiverin göz doktoruna.. göz bu başka bişiye benzemez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Todesengel said: Pek lensle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü 3 senedir falan lensle uyuyorum. Lensi takıyorum 1 ay çıkartmıyorum. Zaten kullanmıyormuş :D öle deme lensle uyumak baya kötü , ben bu yaz ameliyat olcam lensle uyumak göz kuruluğuna sebep oluyo ve ameliyat şansını düşürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Burnumu alçıya alırlarken gözüme alçı tozu kaçmıştı, 1 hafta tarifsiz acılar icinde kaldım gözümden durmadan yaş geldi burun siler gibi peçeteyle sargılı gözümden akan yaşları sildim. Anlatırken tekrar yaşardı gözlerim şimdi. İnsan gözünün değerini rahatsızlandığı zaman anlıyor , daha sinir bozucu bişey olamaz gerçekten. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 teşekkür ederim yardımcı olmaya çalışanlara,biraz düzeldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ne demek efendim, her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Sixoms said: ne demek efendim, her zaman. duaların sayesinde. Allah razı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Zaten dediğim gibi 3-4 gün süren bişe. Göz damlası kullanıyorsan rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kullanmadan geçti. sana da çok teşekkür ederim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 geçmiş olsun geçtiyse sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar