BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 evet sinir krizine girmeye az kaldı. son 2-3 gün çift monitör kullandım ve o 2. mönitöre ventriloyu koydum. dün kaldırdım diğer mınitörü. Bugün yeniden eskisi gibi tek monitör kullanıyorum ama ventrilo yu açınca 2. monitörde açılıyor. olmayan 2. monitörde. taşı denedim, öyle denedim ama mouse gitmio o olmayan 2. monitöre haliyle. uninstal ettim, hlkeyler mi ne onları sildim, restart attım ve yeniden yükledim ama gene yok. çıldırmaya az kaldı doktorum nerde? yardım lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 tasi dedikten sonra yon tuslariyla hareket ettirebilirsin fakat muhtemelen ikinci ekranin ayarlarda hala gozukuyor. oradan girip onu kapatirsan gelecektir normal ekrana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 oha dumur oldum ok tuşu ile oldu. sende olmasan müm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar