Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Futboldan hiç anlamam o yüzden başlığı en kısa şekilde tutmaya çalıştım. Şimdi bizim restauranta ingiliz irkekler geldi, yarın maç varmış sizin tv de izleyelim fln. İyi dedim izleyin, Sky Sports 1' deymiş sanırım maç fakat ben hotbird + turksat' ın verdiği gazla tamam bizde var dedim. Meğer yokmuş yanında "$" yazıyor. Şifreli yani, bizim uyducuyla konuştum en güncel yazılım var kıramazsın dedi. Ha belki kırılır ama Antalya' nın en uç köşelerinden birisindeyim burdakiler yetersiz sanırım. Ben bu maçı bu adamlara nasıl izlettiririm, başka hangi kanalda vardır. Enlighten me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Maç için para al bir günlük açtır kanalı? Ayrıca digiturk'te yada normal Türk kanallarından birinde de vardır maç. Olmadı TV'ye bi laptop bağla ve sonra Justin Tivileyk işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 cumartesi 17.00 chelsea-everton NTVSpor ama türk spiker olcak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Spontane çeviri yaparsın =) hem evranın 13 kardeşi olduğunu falan öğrenirler :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Çelsi maçında anca Essien'inkileri öğrenirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Deacon said: cumartesi 17.00 chelsea-everton NTVSpor ama türk spiker olcak işte. ya evet onu bulduk biraz araştırmalar sonucu. fekat ntv spor şifreli oluyormuş galiba, burda köylünün teki dedi. doğru mudur? ingilizlere söyledim onu, no problem dediler. maçı görsek yeter hesabı. fekat şifreli olur mu ? daha önce izleyeniniz var mı ntv sporda maç? bu arada nasıl maç satın alırım bilmiyorum. next uydu var lig tv fln yok yani varsada bilmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Kablo tv yok mu yahu? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 yok abi malesef :( şifre var mı yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Belki ntvspor şifresi daha rahat kırılıyordur varsa da eğer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 nileppezdel said: Çelsi maçında anca Essien'inkileri öğrenirler :D evra her maçta öğreniliyor abi. bundesliga maçlarında bile geçicek adamın adı yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 forumlardan falan öğrenirsin ntvsporun şifreyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Şifre konulsa bile sebebi İngiltere'den falan izlenmemesi sonuçta tutar herkes birer çanak takar türk kanalından izler falan diye. Milli maçlarda falan da olmuştu benzer problem =) En kolayı bi tanıdıktan d-smart yada digiturk ödünç alman maç için. Yoksa ve şifre giriliyorsa yine bir şekilde türkiyedeki kullanıcılara bildirilir. edit:@nil Valla işin orası belli olmaz birileri evra'nın vatandaşı çıkar ordan oraya, ordan oraya atlaya zıplaya verirler yine malum bilgiyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ntv nin sitesinde varmış zaten çözümü çok garip :P sağolun gene de. mahçup olmayız inşallah yarın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar