sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ahaha şimdi ekşide gördüm http://urun.gittigidiyor.com/BALKONDAN-DUSEN-PC-MI-SATIYORUM-SADECE-KASA_W0QQidZZ17933327 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 said: SAYIN ALICILAR HERŞEYİ TEK TEK ANLATIYORUM. BU PC AMCAMINDI.İÇİNİ TEMİZLEMEK İÇİN BALKO NA CIKARIP İÇİNE HAVA TUTMAK İSTERKEN AMCAMIN ELİNDEN KAYIP 2. KATTAN AŞA DÜŞTÜ. AMCAMDA GİTTİ KASANIN YENİSİNİZ ALDI BUDA KİLERDE BOŞTA DURUYORDU. GEÇEN GÜN AMCAMLARA GİTTİĞİMDE GÖRDÜM ONLARDAN İSTEDİM VE ALDIM. HABERİNİZ OLSUN BAYA SÖKÜP TAKTIM NEREDEYSE BİLGİSAYRCI OLDUM XD. TAKMASINI BİLENLER ALSIN BN GERİ TAKAMADIM.. PC HALİNİ GÖRÜYORSUNUZ HERŞEYİ MARKA ÇOK KALİTELİYDİ AMA BÖLE OLDU. BENDEN BAŞKA KİMSE BU PC YE EL SÜRMEDİ.İLK ALDIMDA FİŞE TAKIYORDUM DIIIITTTT DİYE ÖTÜYORDU.CONRA GÖRDÜNÜZ GİBİ DAĞITTIM SONRA BİDA TOPLAMADIM .BOZUKK . HEPSİNİ FOTORAFINI ÇEKTİM. TEKTE BİRDE ŞÖYLE BİRÇEY VAR BİR FOTORAFTA İNTEL YAZIYOR O YAZAN DEMİRİN ALTINDA KARE BİŞİ VARDI ONU ARKADAŞIM İSTEDİ ONA VERDİM. İLANI VERİRKEN GİRDİĞİM BİLGİLERİN HEPSİ SALLAM HABERİNİZ OLSUN. HER ŞEY GÖRÜLDÜ GİBİ. BOZUK OLDUNU SÖYLEDİM İÇİN GERİ ALMICAM.DIŞ KASASINI YAMUK BÖLÜMÜ GÖNDERMİCEM İÇİNİ GÖNDERECEM.DEDİM GİBİ GERİ İADE ETMEK İSTEMEYİN.BOZUK DİYORUM ONA GÖRE ALIN. KARGO İLE GÖNDERECEĞİM KARGO ÜCRETİNİ BEN DEYİL ALAN ÖDÜCEK HABERİNİZ OLSUN. AÇIK ARTIRMAYLA SATIYORUM KİM DAHA FAZLA VERİRSE ONUN OLUR. ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUNNabi hava tutarken nasıl düşürmüş adam anlayamadım bir türlü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ahahaha bu bizim laptop satan arkadaşınkinden de kötüymüş :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 bu ne ya, adamlar 5 kelimeyle konuşuyolar türkçeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 arkadaşla o samsung yazan zımbırtıyı sattım haberiniz olsun ama elimde ona benzereski exper bilgisayardan cıkan 2 taen şey var onları gönderecem birinde ouantum yazıyor ötekinde warnıng yazıyor.. bu 2 sini göndereceğim... allah cezanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 BİR FOTORAFTA İNTEL YAZIYOR O YAZAN DEMİRİN ALTINDA KARE BİŞİ VARDI ONU ARKADAŞIM İSTEDİ ONA VERDİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 arka fondaki halı beni benden aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 said: TAKMASINI BİLENLER ALSIN BN GERİ TAKAMADIM.. assdasdsadasdsad...koptum yaa... (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 EPIC! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ahaha cd-rom daki LG yazısınıda painte nası çizmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ahahaa çok geyik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ahahahahhaha. yok abi gerçek değildir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 typolar şahane. gerçek bile olabilir ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar