Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım

mondain

Öne çıkan mesajlar

şimdi bende winzip vardı winzip ile bir dosyayı zipledim arkadaşıma göndercektim sonra o akşam winrar ı yükledim ve zip birden rar oldu bunu arkadaşıma versem ondan zip olarak çıkar mı benim eski zipli dosyam ondan rar yok çünkü bide eğer olmazsa nasıl eskiye çevirem
Sosyal ağlarda paylaş

dosyanın uzantısının .zip den .rar a dönüşüceğini sanmıom:D
en iyisi arkadaşına winrar ı yolla euhaee:D .rar dosyasına sıkışdırdıkdan solla yolla:) sinir olsun eheh

Konu dışı:Geyik içi
harbi buraya böle Geyik dışı şeyler yazmayalım, geyik bozuluo.[hline]Önemli olan mesaj sayın değil, mesajlarının forumlara kazandırdıkları ve etrafa bırakdığın dalgalardır...izleridir.
Sosyal ağlarda paylaş

Nature en zaman geldin de burayı değiştirmeye çalışyıosun kural yaratıyosun ya, kimsenin hakkı yok kural yaratmaya, konu dışı geyik yeri değildir, geyik her yerde yapılaiblir. müziğin geyiği gidilir müzikte yapıyılır, savaşın geyiği burda yapılır belki eve,t ama bir bilgisayar oyunun geyiği bilg. oyunlarından açılır. Konu Dışı'nı geyik forumu sananlar yüzünden modların işi arttı artık[hline]Speak to me now, and the world will crumble,
Open the door, and the moon will fall...

Sosyal ağlarda paylaş

tamamen geyik olan şeylerin yeri konu dışı diyoruz sende yanlış anlıon
müzik geyiği saf geyik diil:)o yüzden müzik bölümünde yapılabilir
ama saf geyiklerin yeri konu dışıdır mesela başka bi yerde "Kaç dürümü yiyebiliyorsunuz?" diye bi forum açsan direk olarak aşağılarlar seni
burada açsan :) ohhooo geyik işte[hline]Önemli olan mesaj sayın değil, mesajlarının forumlara kazandırdıkları ve etrafa bırakdığın dalgalardır...izleridir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...