mondain Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 şimdi bende winzip vardı winzip ile bir dosyayı zipledim arkadaşıma göndercektim sonra o akşam winrar ı yükledim ve zip birden rar oldu bunu arkadaşıma versem ondan zip olarak çıkar mı benim eski zipli dosyam ondan rar yok çünkü bide eğer olmazsa nasıl eskiye çevirem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 sonuçta ilk önce winzip le zip lediysen winziplidir (: WinRar ı yükleyince zip dosyalrı onla açı işaretli bırakmışsın eğer tam emin olmak istiyorsan dosyanın uzantısına bak .zip ise ok sorun yok .rar ise winrarla açmalısın[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Oldukça Konu içi bir olay ki bu... Donanım&Yazılım yani... ne gereği var konu dışına atmaya[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 yok sadece zip görüntüsü değişti yani özelliklerine bakarsan dosyanın hala zip tir çünkü sen zip yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nature_Orderdag Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 dosyanın uzantısının .zip den .rar a dönüşüceğini sanmıom:D en iyisi arkadaşına winrar ı yolla euhaee:D .rar dosyasına sıkışdırdıkdan solla yolla:) sinir olsun eheh Konu dışı:Geyik içi harbi buraya böle Geyik dışı şeyler yazmayalım, geyik bozuluo.[hline]Önemli olan mesaj sayın değil, mesajlarının forumlara kazandırdıkları ve etrafa bırakdığın dalgalardır...izleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Nature en zaman geldin de burayı değiştirmeye çalışyıosun kural yaratıyosun ya, kimsenin hakkı yok kural yaratmaya, konu dışı geyik yeri değildir, geyik her yerde yapılaiblir. müziğin geyiği gidilir müzikte yapıyılır, savaşın geyiği burda yapılır belki eve,t ama bir bilgisayar oyunun geyiği bilg. oyunlarından açılır. Konu Dışı'nı geyik forumu sananlar yüzünden modların işi arttı artık[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nature_Orderdag Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 tamamen geyik olan şeylerin yeri konu dışı diyoruz sende yanlış anlıon müzik geyiği saf geyik diil:)o yüzden müzik bölümünde yapılabilir ama saf geyiklerin yeri konu dışıdır mesela başka bi yerde "Kaç dürümü yiyebiliyorsunuz?" diye bi forum açsan direk olarak aşağılarlar seni burada açsan :) ohhooo geyik işte[hline]Önemli olan mesaj sayın değil, mesajlarının forumlara kazandırdıkları ve etrafa bırakdığın dalgalardır...izleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nature_Orderdag Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 volfield "BURADA" yeni olabilirim normal bu ama ben herzaman "BURADA" değildim nblda ve snn de idim bi ara:)[hline]Önemli olan mesaj sayın değil, mesajlarının forumlara kazandırdıkları ve etrafa bırakdığın dalgalardır...izleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 SNN ve NBL nın forumlarını buranın forumlarıyla bir mi tutuyosun? lol[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar