di Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Selam, Biraz garip oldu soru ama aciklayayim. Sabah gelip ofisteki makinamin ( ubuntu kurulu ustunde ) sifresini girdim ve masaustunde sag altta "senin aq, bir dost" seklinde bir mesaj gordum =) Ofis disindan birinin yapmasi mumkun degil, ayni network'te oldugum biri yapti ama kim ? Nasil bulurum kim oldugunu ? Log'larda yok sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ahahahahha bilmiyorum sadece gülmeye geldim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 adsfadsads :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Gulmeyin lan, cozum bulun =) edit : buldum hangi himbilin yaptigini. gerek kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 logda yoksa yoktur :) tcpdump aç abi internal subnet için bi daha olursa yakalarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 sevenin çokmuş di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Oyledir. Eline geciren herkes sarilir, elinden gelirse sikarak oldurur =) Network'ten degilmis olay bu arada. Leave Message butonu cikiyomus kitli ekranda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ahha iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar