Lion_Strimple Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 http://www.wacom-europe.com/uk/products/cintiq/cintiq18.asp 5,6 milyar + KDV dir... *Aglamaktadir* [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 02 Haziran 2004 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 vatoz vatoz vatoz[signature][hline][i]#1176220387-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ühühü ben de isterim ama[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 vaşşşşşşş[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Cok pahalı :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 çok pis....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 cintiq i naapcan hocam işten sağlam kazanan profesyoneller için onlar ben wacom intuos 2 9x12" istiyorum para denkleştirebilirsem yazın alacağım.(390 dolar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Graphire serisi neyinize yetmiyor. Ayrıca arcane nereden alıcan? türkiyeden ise nereden alacağını bana iletirsin sevinirim.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: arcane, 02 Haziran 2004 22:07 tarihinde demiş ki: cintiq i naapcan hocam işten sağlam kazanan profesyoneller için onlar ben wacom intuos 2 9x12" istiyorum para denkleştirebilirsem yazın alacağım.(390 dolar) Illustrasyon isimin bir parcasi ve cintiq insani 'tesvik' eden, agzini sulandiran bir mizaca sahip. Bu yuzden referans verdim :) Yoksa intuos 2 de bir profesyonelin isini gorur. Graphire serisi max A5 sanirim? Yuksek dpi ciziliyor; buyutmekte sorun olmaz ama detayli ve buyuk olcekli bir cizim icin A4-A3 arasi daha uygun diye dusunuyorum. e: typo [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 03 Haziran 2004 01:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyamoto_musashi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hayır graphire lar oldukça büyüt boyutlarda da varlar. ben aldığımda vardılar en azından. elimdeki a3 civarında mesela. biraz daha büyük. gerçi küçük tabletin de kendine göre avantajları var.[signature][hline]samurai's way is to know how to die. No more no less.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 pesss[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar