Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tablet Budur...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vaşşşşşşş[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Mesaj tarihi:
Graphire serisi neyinize yetmiyor. Ayrıca arcane nereden alıcan? türkiyeden ise nereden alacağını bana iletirsin sevinirim.[signature][hline]mesela beş
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 02 Haziran 2004 22:07 tarihinde demiş ki:
cintiq i naapcan hocam işten sağlam kazanan profesyoneller için onlar

ben wacom intuos 2 9x12" istiyorum para denkleştirebilirsem yazın alacağım.(390 dolar)

Illustrasyon isimin bir parcasi ve cintiq insani 'tesvik' eden, agzini sulandiran bir mizaca sahip. Bu yuzden referans verdim :) Yoksa intuos 2 de bir profesyonelin isini gorur. Graphire serisi max A5 sanirim? Yuksek dpi ciziliyor; buyutmekte sorun olmaz ama detayli ve buyuk olcekli bir cizim icin A4-A3 arasi daha uygun diye dusunuyorum.

e: typo

[Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 03 Haziran 2004 01:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hayır graphire lar oldukça büyüt boyutlarda da varlar. ben aldığımda vardılar en azından. elimdeki a3 civarında mesela. biraz daha büyük. gerçi küçük tabletin de kendine göre avantajları var.[signature][hline]samurai's way is to know how to die. No more no less..
  • Yeni Oluştur...