Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 dartan bence kızın kötü yönlerine focusla bilmiyorum ayrıntı da bazı kızların çok tiskinç yönleri olabiliyor aslında. az düşünürsen gerçekleri görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Öyle genlerle falan olmaz bu iş. Nurture wins against nature. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Sly-One said: dartan bence kızın kötü yönlerine focusla bilmiyorum ayrıntı da bazı kızların çok tiskinç yönleri olabiliyor aslında. az düşünürsen gerçekleri görebilirsin. Abi beni geçin ben unuttum gibi zaten gelmiyo aklıma :D Ayrıca bence de bazı kızların çok fazla tiksinç bi yönü oluyo onu düşünürsen soğuyosun.Bu böyleydi amaan diip @napae:Kızlar zaten nasıl yapıyolar bilmiyorum ama direk unutuyolar.Erkekler genelde çekiyo aşk acısını. O yüzden anlaşamıyoruz bu konuda şuan seninle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 kadınlarda unutmuyor ama daha dayanıklılar psikolojik olarak ve belli etmiyorlar bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Erkek içkiye vuruyo kadın başka bi erkek arkadaşa galiba sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Dartanian said: @napae:Kızlar zaten nasıl yapıyolar bilmiyorum ama direk unutuyolar.Erkekler genelde çekiyo aşk acısını. O yüzden anlaşamıyoruz bu konuda şuan seninle :D kocaman bir N.H demek istedim sana. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 haa anladım belli etmiyolar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar