Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 dartan bence kızın kötü yönlerine focusla bilmiyorum ayrıntı da bazı kızların çok tiskinç yönleri olabiliyor aslında. az düşünürsen gerçekleri görebilirsin.
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Öyle genlerle falan olmaz bu iş. Nurture wins against nature.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Sly-One said: dartan bence kızın kötü yönlerine focusla bilmiyorum ayrıntı da bazı kızların çok tiskinç yönleri olabiliyor aslında. az düşünürsen gerçekleri görebilirsin. Abi beni geçin ben unuttum gibi zaten gelmiyo aklıma :D Ayrıca bence de bazı kızların çok fazla tiksinç bi yönü oluyo onu düşünürsen soğuyosun.Bu böyleydi amaan diip @napae:Kızlar zaten nasıl yapıyolar bilmiyorum ama direk unutuyolar.Erkekler genelde çekiyo aşk acısını. O yüzden anlaşamıyoruz bu konuda şuan seninle :D
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 kadınlarda unutmuyor ama daha dayanıklılar psikolojik olarak ve belli etmiyorlar bu yüzden
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Erkek içkiye vuruyo kadın başka bi erkek arkadaşa galiba sdasf
napae Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Dartanian said: @napae:Kızlar zaten nasıl yapıyolar bilmiyorum ama direk unutuyolar.Erkekler genelde çekiyo aşk acısını. O yüzden anlaşamıyoruz bu konuda şuan seninle :D kocaman bir N.H demek istedim sana. sdfs
Öne çıkan mesajlar