Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 "hayat seni öyle bir noktaya getirir ki kendini sevdiklerinle savaşırken ve nefret ettiklerinle sevişirken bulursun. üzülürsün. pişman olursun. sonra biraz zaman geçer ve tersinin bu dünyada işlemediğini anlarsın." tekrar anladım... siz kızların derdi ne ki? bi insanın peşinden koşmanız için size illaki hayvan gibi davranması mı lazım? öyle yaptığım zaman hepiniz peşimden geliyosunuz. nezamanki hayatımda ilk kez 2 yıl boyunca sana kimsenin olmıcağı kadar iyi davrandım o zaman aldığım karşılık bu mu olmalıydı.. başkasıyla elele mi tutuşmalıydın 2-3 gün sonra.. affettiğim o kadar şeyden sonra, tekrar tekrar güvendiğim onca şeyden sonra. hayatım boyunca 1 şans bile vermezken sana verdiğim sayısız şansın, güvenin karşılığı böyle mi olmalıydı... en azından bari 1 ay bekleseydin madem bu kadar sabırsızdın... ona bile tamam diyecektim. diyemeyecektim ama en azından 1 ay derdim belki... sen beni öldürdün. "bu şehirde bazı kadınlar var, atlayıp bir taksiye, bir sigara yakıp çekip gidebiliyorlar." ve bu şehirde bazı adamlar var, bu kadınları şarkılara döküyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 bir zamanlar ben olmuş bu. benim gibi anlayan vardır seni burda merak etme. dökülürler birazdan. kendine daha çok önem vermeyi, kimseye güvenmemeyi öğreniyosun, rahat ediyosun sonra. şimdilik sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 bi hafta önce benim elimi tutarken deli gibi sevdiğini söylerken, başka bi eli nasıl tutabildin.. şuan istersem bende birini bulurum, insanlar deli gibi zorluyo beni hayatını yaşa işte diye... ama içimden gelmiyo bilmiyomusun... sen bana naparsan yap içimden gelmiyo. belkide yapmam lazım öyle akıllanır kızlar çünkü; illaki bi oyun olması gerek ortada oynanmaktan zevk alınan. senden deli gibi nefrette etsem seni çok seviyorum ve bunu yapamam. herşeyden önce "biz"e saygımdan dolayı. sana değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ergenlik çağındaysa kız olabilir (bazıları geç çıkıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 boşver kimseyle takılma. biraz yalnız kal. kafanı dinle. hayatın senden aldıklarını örç tart biç. bi bak bakalım artık nasıl birisi var. sonra kaldığın yerden mecbur devam. kafana takma filan da demicem. kafana takki bi süre sonra nefret bile edemiyecek hale gel. hiç birşey hissetmezsin filan daha güzel oluyo öyle. kendinede iyi bak bu süre içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Belki kimseye güvenmemek değilde, kendine önem vermeyi öğrenmek kesinlikle. Hala çok erken bu hallere girmek için, bırak ya gitmek isteyen gitsin. Sen kendi işine bak, kendi yoluna devam et, kendi hayatını yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Etekli İktidar diye bir kitap vardı galiba! Bir arkadaşım da aynı soruları kendisine sorup sorup duruyordu! Cidden bu konu üzerine yazılmış güzel bir kitap! Biraz yanlız kalıp kafanı dinlerken bir yandan da boş zamanın varsa oku bence! Cidden bu konuyu güzel anlatmış yazar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Stifler said: "hayat seni öyle bir noktaya getirir ki kendini sevdiklerinle savaşırken ve nefret ettiklerinle sevişirken bulursun. üzülürsün. pişman olursun. sonra biraz zaman geçer ve tersinin bu dünyada işlemediğini anlarsın." kim söylemiş la bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 hakan günday - piç. efsane kitaptır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 on numara söz bulayımda okuyım o kitabı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 hakan günday - kinyas ve kayra hakan günday - piç ikisini mutlaka oku. zaten ekşiye falan yaz sözleri filan duyunca almak için bi saniye beklemeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Stifler, belki çok saçma gelecek ama bana bi şekilde güç verdin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Nasıl yaptım bunu abi? O gücü biraz da kendime verebilseydim keşke. Çakralarımda kapalı oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 http://expose.conncoll.edu/images/He-Man%201.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 malesef öyle , sevgilim beni, onu aldatan ve terkeden eski sevgilisiyle terketti , ben artık bu oyunu kurallarına göre oynuyacam ve bir daha kimse beni hazırlıksız yakalıyamıyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ki yaşadıklarının aynısını gözünü bile kırpmadan bana yaşattı ,acımadan .... daha bir hafta önce seni seviyorum derken . Bütün insanlıkta kalleşlik var , sende kalleş olucaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Ne demiş şair. "Kadına güvenen kendini aldatır, güvenmeyen kadını aldatır." Baya oldu benim geven hissimi çöpe atalı. Güvenilecek varlıklar değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 sonra erkekler şöyle erkekler böyle erkekler kötü kaka. genç yaşta yiyoruz kazıkları biyerimize. olma da göreyim. RAKIMI GETİRİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 zaman ilerlemiyo geriye gidiyo aksine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 of ulan dağları delesim var yemni ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Dynun said: sonra erkekler şöyle erkekler böyle erkekler kötü kaka. genç yaşta yiyoruz kazıkları biyerimize. olma da göreyim. RAKIMI GETİRİN! sdjkdfls salaksınız hepiniz. kızları memnun edemiyosunuz, kaçırıyosunuz elinizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ha hayata geliş amacımız, görevimiz onları memnun etmek zaten. (al işte bi tane daha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 APTAL! birbirinizi memnun etmeniz gerekiyo ki ilişki devam etsin. hayret bişey ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 tam onu yazacaktım sana ben de öğren diye. KARŞILIKLI CANIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 napae iyi saçmalıyosun ha. olay memnun etmek değil karakter, zira bin kere değiştim diye döndü vs. ha ben malmıyım? malım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar