Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

offff

Stifler

Öne çıkan mesajlar

"hayat seni öyle bir noktaya getirir ki kendini sevdiklerinle savaşırken ve nefret ettiklerinle sevişirken bulursun. üzülürsün. pişman olursun. sonra biraz zaman geçer ve tersinin bu dünyada işlemediğini anlarsın."

tekrar anladım...
siz kızların derdi ne ki?
bi insanın peşinden koşmanız için size illaki hayvan gibi davranması mı lazım? öyle yaptığım zaman hepiniz peşimden geliyosunuz. nezamanki hayatımda ilk kez 2 yıl boyunca sana kimsenin olmıcağı kadar iyi davrandım o zaman aldığım karşılık bu mu olmalıydı.. başkasıyla elele mi tutuşmalıydın 2-3 gün sonra.. affettiğim o kadar şeyden sonra, tekrar tekrar güvendiğim onca şeyden sonra. hayatım boyunca 1 şans bile vermezken sana verdiğim sayısız şansın, güvenin karşılığı böyle mi olmalıydı... en azından bari 1 ay bekleseydin madem bu kadar sabırsızdın... ona bile tamam diyecektim. diyemeyecektim ama en azından 1 ay derdim belki...

sen beni öldürdün.

"bu şehirde bazı kadınlar var, atlayıp bir taksiye, bir sigara yakıp çekip gidebiliyorlar."

ve bu şehirde bazı adamlar var, bu kadınları şarkılara döküyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

bi hafta önce benim elimi tutarken deli gibi sevdiğini söylerken, başka bi eli nasıl tutabildin..

şuan istersem bende birini bulurum, insanlar deli gibi zorluyo beni hayatını yaşa işte diye... ama içimden gelmiyo bilmiyomusun... sen bana naparsan yap içimden gelmiyo. belkide yapmam lazım öyle akıllanır kızlar çünkü; illaki bi oyun olması gerek ortada oynanmaktan zevk alınan. senden deli gibi nefrette etsem seni çok seviyorum ve bunu yapamam. herşeyden önce "biz"e saygımdan dolayı. sana değil.
Sosyal ağlarda paylaş

boşver kimseyle takılma.
biraz yalnız kal. kafanı dinle. hayatın senden aldıklarını örç tart biç. bi bak bakalım artık nasıl birisi var. sonra kaldığın yerden mecbur devam. kafana takma filan da demicem. kafana takki bi süre sonra nefret bile edemiyecek hale gel. hiç birşey hissetmezsin filan daha güzel oluyo öyle. kendinede iyi bak bu süre içinde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...