Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 fransız gerilim filmi normal kurban kız vs katil gibi görünsede sonu hiç öyle değil başlardaki kedi fare oyunu ile baya geriyor insanı sonunda ise oha olup baştan beri ben bunu mu izledim nası olur diye tüm sahneleri kafanızda tekrar canlandırıyor işliyorsunuz kan vahşet dalak böbrek arayanlar için iyi bir alternatif(tu)imdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 sonu aşırı klişe gerisi iyi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 konusunu biraz fazla anlatmışsın keşke spoiler kullansaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 evet keşke:( geç kaldım artık düzenlenmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar