Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Başladığım yerdeyim işte. Aynı sahil, aynı deniz,aynı karanlık ve aynı bank. Ama farklı bir şeyler var! İlk gün ki gibi değil! Hayatın elindeki bir sigara gibiyim, her nefeste biraz daha parlıyorum, biliyorum aslına bitiyorum ağır ağır. Geride kalan küllerim ufak bir el hareketi ile düşüyorlar. Rüzgara karışıp sonsuzluğa mı gidiyorum? Hayır, gittiğim yer çöp tenekesi... Ağır ağır ve yavaşca, paketin içinde benden çok var! Ama ne kadar var bilmiyorum. Kesin olarak ise bildiğim tek şey var. Hayatta, ben de, elimizde ki sigaraların son nefesindeyiz.
Soulbringer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Aslinda gorunus olarak ne kadar kisa diyor insan ama okudugunda bir dogum bir olum kadar uzun oldugunu anlatiyor paragraflar +1 guzel olmus
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hemende bitti! ohoo nedir bu tembellik arkadaşım çok daha iyilerini bekliyoruz salla sen frp senaryo bırt zırt böyle devam et (tu)tuttum
Öne çıkan mesajlar