ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Valla ben gitmiyorum şahsen. Türkiye'den, içinde Rolling Stone eski genel yayın yönetmeni Mehmet Tez, Kaan Sezyom, Dinamo FM'den Mete Tavukçuoğlu gibi isimler, Türkiye - Sziget turu düzenliyor. Fiyatlar da aşırı uçuk değil aslında ama ben para ayıramayacağım bu sene şahsen. Sitenin adresini size vereyim; buradan gitmek isteyecek manyakların çıkma ihtimali var çünkü. http://www.szigetturkiye.com/ Festival 5 günlük, bir sürü sahnesi vardı ve topladığınızda deli isimler çıkıyor olacak sahneye. Main Stage 12 Ağustos Çarşamba IAMX Nouvelle Vague Ska-P Snow Patrol Lily Allen 13 Ağustos Perşembe Miss Platnum The Ting Tings Die Toten Hosen Bloc Party Fatboy Slim 14 Ağustos Cuma Haydamaky Primal Scream Pendulum The Prodigy 15 Ağustos Cumartesi The Subways Editors Klaxons Manic Street Preachers Placebo 16 Ağustos Pazar Disco Ensemble Danko Jones Maxïmo Park The Offspring Faith No More Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ztn burdaki isimlerin çoğu geldi yada gelicek ülkemize. Değmez bence 500-600 öro harcamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 yalnız baya para lazım gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 birincisi isimler öle ahım şahım değil ikincisi 150 euro fln biletler zaten ona verceğin parayla nova rocka kendi başına vip gidebilirsin zaten..600 euroyu geçmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 aşırı istediğim biri yok zaten ve pahalı gerçekten. geliyor herkes yavaş yavaş zaten. bi iron maiden gelmedi.pöfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar