Androner Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 barlardaki olası elemanlardan mı medet umacaz yoksa başka bir yol var mı? ya da outcasts ile aramı düzeltebilecek elemanın olduğu sabit bir bar var mı? bir de bu elemanlarda titan varmış, doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 http://www.lancersreactor.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Kötü haber vereyim sana oyunu bitirene kadar titan , sabre gibi aşmış heavy battlecruiser ları kullanamzsın exp yetmiyo ama işin komiği son savaştaki amcaların exp i muhtemelen senden düşük ama senden daha hayvansı silahlara sahip son savaşa kendine en uygun gemiyi al mesele Japonların güzel bir adet var veya ağır takılmak istiyorsan Anubis i al git[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ben üsden almıştım bi gemi hem çok ucuzdu (1500 mudu neydi fiatı ) hemde cok iiidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Ewt Anibus görebilceğin en ucuz gemi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 titanın corsair gemisi olduğunu öğrendim, sağol. Sorumu corsairlerle aramızı nasıl düzeltiriz şeklinde değiştiriyorum ve tekrar soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Görev almaya çalış üslerinden eğer seni üslerine sokmuyorlarsa umudu kes Titan a değil Sabre ye yönel[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 üslere almadıkları için görev yapamıyorum. herhalde sabreye yönelcem ama oyunun en iyi gemisini almak isterim. buluruz bir yolunu bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Titan-Sabre-Eagle arasında pek fark bulamazsın titan 12000 armor sabre 10800 eagle da 9900 armordu sanırım zaten işin armora kaldıysa ayvayı versin cargoculuk tan öteye gidemezsin hoş oda zevkli ama bir yere kadar.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar