Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linux Mint 7 Gloria Yayınlandı

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

Ubuntu türevi olan linux mint'in son sürümü olan Linux Mint 7 Gloria yayınlandı.

Devamı için...

www.linuxmint.org

[hr]
Bende sisteme linux mint'i kurayım dedim 10 dakika önce sitesinden baktım daha yayınlanmamıştı üzülmüştüm fellica'dan devam edices diyordum. Kurulumu başlattım ana o ne ki yayınlanmış. Şuan hala kurulum yapıyorum. Bu arada tamamen Ubuntu Jaunty tabanlıdır. EXT4 dosya sistemi güzelliklerini taşımaktadır. Özellikle yeni kullanıcılar için tavsiye edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
bunun 8i çıkmış kurdum

soru1 bu herşeye admin right falan soruyor.. ne iş? opera kurucam ona soruyor, wireless'a bağlanıcam çift tıklıyorum ona da soruyor vs.
soru2. via, s3 gibi az kullanılan sistemleri desteklemiyor mu? ubuntu veya mint..

ekran çözünürlüğünü arttırtmıyor da bu arkadaş.. şaşırdım biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

lol

vista dediğin şey otu boku tanıyor yaw.

sis'in sürücüleri bulunmuyor muymuş neymiş..
şurada bişiler demişler işte
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=615094&highlight=sis672

buldum, koydum..
usr/lib/xorg/modules/drivers altına koyayım da değiştireyim diyorduuuum..

permission denied!

falan dedi..

dedim ulan adamlar windows'u tabi peynir ekmek gibi satarlar. diledikleri fiyatı da çekerler.

haklarını yemişim adamların yani.. bill'cim, steve'cim kusura bakmayın hakkınızı yemişim ben.. pişmanım gerçekten.. 2009 yılında 800x600bilgisayar deneyimi yaşamak, ekran çözünürlüğünü arttırmak için 100000000*10^10000 takla atmak da varmış. penth. özür dile onlardan benim adıma olur mu..

şimdi gidip windows me cd'lerimi kemiricem..

ağlamıyorum bug onlar
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi bu oturmamış sistemler bana göre değil..

gözlerimin annesi bildiğin hayat kadınına döndü 800x600 de.. tüm olay da bi 3d yapıp bir de ekran çözünürlüğünü arttırıcam..

oradan bak, cıks olmadı.. pc'den oku sayfa sayfa....

şu süre içinde iki makale devirir üzerine yan taraftan da 2pc'ye win herhangi bir sürüm kurardım bak.

sudo su bilmem ne.. cık.. yine permisson denied. herşeye permission denied arkadaş..

bi sonraki sürümlerinde 800x600 değil siyah beyaz çıkmalarını beklerim..
Sosyal ağlarda paylaş

e çalışana oturmuş derim.. bu çalışmıyor bende.

onu bırak da bu xorg.conf bende niye yok nan onu söleyin

/etc/x11 içinde falan yok öle bişi.. root moot da fayda etmiyor.. yok anasını sattımıının şeyi..

2010 giricez 22gün sonra 800x600 görüyıorum dünyayı..

gerçi dos gibi paso yazdığıma ama hiç bişi olmadığına göre zamanda geri gitmiş olabilirim

ekran çözünürlüğü anasını satayım.. ne basit şey nan..
Sosyal ağlarda paylaş

sudo find /etc -name xorg.conf ile bulaiblirsin xorg.conf unu. /var/log/Xorg.0.log danda takip edebilirsin xorg un nerde hata verdigini.
bak soyle soyliyim, simdi linux bir cekirdek surum degil, sen login ekranina geldiysen linux isin cogunlugunu yapmis demektir, calismayan aplikasyonlar icin, x.org senin durumunda freedesktop.org komunitesini suclayabilirsin heh, hatta cok daha geri gidersen MIT yi suclayabilirsin.
Xorg.0.log daki hatalari buraya yazrsan daha rahat yardim edebiliriz, tabi topicde kirlenmis olur orasi ayri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...