Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Cozunurlugu ne kadara kadar cıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 valla onu sattı galiba.. sonra onunla iphone aldı sanırım. sonra iphone'un kablolarını kaybetti ve onu satışa sundu.. http://forum.paticik.com/read.php?27,4084887,page=1 daniel neyi niye alıyor/satıyor bilemiyorum gerçektenn (çok da ilgilendiğim söylenemez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bizim bi müşteri eur alıp gbp satıo sora o eur u usd e geçio ordan gbp chf die dönenio ama deli para kazanıo bu arkadaş onun elektronikçisi gibi sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 o nasil oluyor ya xD kambiyo master midir nedir arkadasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 yok adamın parası var bi de reuters ekranı ve matriks var. ne inio ne çıkıo bakıp al sat yapıo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 lüt fen p3 laptop 100 liraya aldım geçen gün. sırf sownload için gerek oluyor bazen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bir öncekli saydfadaki son 3 mesaj abi onunb adı swap işlemi böyle anlık hatta ,sabniyelik hareketlerle para kazanıyor insanlar başlangıç olarak bi 100.000 tl varsa elinde yapılacak iş o ehe (ben daha biriktiriyorum :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar