Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Arkadaşlar DVD hazırlamam gerekiyor işte menüsü vs vs gibi tavsiye edebileceğiniz program varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Tam olarak anlamadım desem yeridir valla, ne yapacağını biraz daha detaylandırsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ya birkaç vidyo var elimde, dvd başlık menüsü mesela nedir Play All - Select And Play - Extra Features Play All hepsini oynatır mesela Select and Play - işte 4 vidyo var secip oynatır Extra Featuresda - 2 - 3 vidyo olucak onları oynatıcak işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 convertxtodvd dvd şekline ceviriyor istedğin şekilde menü ekleyebiliyorsun.istersen bu menüye arkaplan resim ekleyebiliyon bunun gibi güzel özellikleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 evet bi arkadaşımda söyledi bunu cracksiz bulamadım :( yada çalışan bulamadım diyebilirim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 En kralı budur. http://tr.wikipedia.org/wiki/Adobe_Director Basit bir program ama programı bilmek gerekiyor biraz. Bilmeden yapması zor. Edıt: he ama basit,hazır ve janjanlı şeyler arıyorsan director biraz ağır kaçar. Mac'te idvd diye bir program var. Böyle orjinal film almışsın gibi süper menüler yapıyor ama pc versiyonu varmı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 convertxtodvd güzelmiş ayrıca bende adobe cs4 master collection var ama director yok içinde :S neyse bu convertxtodvd güzelmiş ztn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar