Overlord Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 selamlar, frozen ne zamandır oynamıyordum daha dogrusu dota.Şimdiki benim sorun frozenı patchlemeye calısıyorum fakat şöyle bir hata alıyorum 1.23 v yüklemeye calıstıgımda: Blizzard PrePatch v2.70 compiled on Jul 7 2003 This program patches Warcraft 3 Log created at 10:01 am on 05/26/2009 Registry error loading key 'Warcraft IIIInstallPath' Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor. RESULT: Prepatch failed benim frozen klasoru daha once kurulmus bir makineden direk kopya registryde haliyle kaydı zartı zurtu yok patchde ondan gormuyor sanırsam.Sorum şu bu patchi tekrar yüklemeden frozenı nasıl halledebilirim ? Cevaplar için saolun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 calistir'a regedit yazip ilgili anahtarlari elle duzeltebililrsin. yok "elle duzeltemem" diyorsan, http://www.google.com/search?rlz=1C1GGLS_en___NL303&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=fix+wc3+registry sonuclarini denemen lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 sorun şu ki registryde kaydı yok regfix olmaz gibime geldi ondan sordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Bekle Upload edicem fixer şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 http://rapidshare.com/files/237363289/W3Fixer.exe Evet regedit değil neden bilmiyorum ben yapmadım zaten ama kaspersky temiz diyor.Kullanmıştım bunu işimi görmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 saolasın fixer icin buda calısmadı en iyisi bastan install etmek donunce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar