dumah Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Merhabalar. Bir kaç sayfa döküman scanledim bugun ve o taradığım jpg olarak kaydettiğim dosyaların içindeki yazıları ayıklayıp bir metin belgesi haline dönüştürmek istiyorum. bunun için ; scanlediğim dosyayı *.jpg formatı olarak kaydettim, Photo Shopta bu dosyayı (Acrobat Raider ) *.Pdf formatına çevirdim. Acrobat raider de bu dosyayı açtım fakat sadece yazıları alamadım. Yani resimdeki yazıların hepsini almak istiyorum. Yapılabilicek bir şey olsa elimle yazıcam ama çok uzun sürücek bir şey nasıl yapılacağını bilen varsa acrobat raiderde veya başka programda olabilir. anlatabilirseniz çok sevinirim...[signature][hline]T-girL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 pdf den text i almak için topic buda var[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumah Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 teşekkürler bakmıştım ama bulamamıştım[signature][hline]T-girL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar