salvatore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Beyler download yaptıktan sonra oynamak ıcın neler yapmam gerekıyo sıteden anlayamadım tam olarakta box alcan dıyo yanı bosunamı download edıyorum ? bırı acıklarsa sevınırm sımdıden cevaplar ıcın tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 downloadi bitirdikten sonra sayfadan(la2 syfasi) cd-key satn alicaksin forumu tararsan direk urlyi bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 oyun bedava degil eger onu soruyosan.key almak icin 50 dolar aydada 15 dolar ucreti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvatore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 cok saolun arkadaslar yakında ınsallah oyundada tanısırız. bende bunu soruyordum pekı 1ay ucretsız muhabbetı ne acc aldıktan sonra 1ay mı? yanı key aldıktan sonrakımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 accyi acarken direk kredi karti numarasi istiyolar ama merak etme ilk ay para cekilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Sunucu olan makinam 1 GB lik Lineage 2 setup dosyasini download etmis, gel gelelim diskin %40 i bad sector lu oldugu icin, simdi sunucudan cekemiyorum dosyayi.. Hey allam, lanet gibi bisi bu. Baslamiorum ulan Lineage II ye.. Bu kadar sey ust uste gelmez.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 sharky sana ucuza satarım istiosan :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 37 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard KaraTank of Gustin - Lvl 17 Human - Warrior [Bu mesaj karakedi tarafından 02 Haziran 2004 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvatore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 saolun arkadaslar baslamayı gercekten ıstıyorum ınsallah gelebılırm malum ogrencı hayatı ıste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 karakediden ucuza veririm hehe[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar