salvatore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Beyler download yaptıktan sonra oynamak ıcın neler yapmam gerekıyo sıteden anlayamadım tam olarakta box alcan dıyo yanı bosunamı download edıyorum ? bırı acıklarsa sevınırm sımdıden cevaplar ıcın tesekkurler.
Creel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 downloadi bitirdikten sonra sayfadan(la2 syfasi) cd-key satn alicaksin forumu tararsan direk urlyi bulabilirsin
knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 oyun bedava degil eger onu soruyosan.key almak icin 50 dolar aydada 15 dolar ucreti var.
salvatore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 cok saolun arkadaslar yakında ınsallah oyundada tanısırız. bende bunu soruyordum pekı 1ay ucretsız muhabbetı ne acc aldıktan sonra 1ay mı? yanı key aldıktan sonrakımı?
knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 accyi acarken direk kredi karti numarasi istiyolar ama merak etme ilk ay para cekilmiyo.
sharky Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Sunucu olan makinam 1 GB lik Lineage 2 setup dosyasini download etmis, gel gelelim diskin %40 i bad sector lu oldugu icin, simdi sunucudan cekemiyorum dosyayi.. Hey allam, lanet gibi bisi bu. Baslamiorum ulan Lineage II ye.. Bu kadar sey ust uste gelmez.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 sharky sana ucuza satarım istiosan :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 37 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard KaraTank of Gustin - Lvl 17 Human - Warrior [Bu mesaj karakedi tarafından 02 Haziran 2004 11:35 tarihinde değiştirilmiştir]
salvatore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 saolun arkadaslar baslamayı gercekten ıstıyorum ınsallah gelebılırm malum ogrencı hayatı ıste :)
Creel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 karakediden ucuza veririm hehe[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
Öne çıkan mesajlar