Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satıık Boss-Metal Zone

Dariel

Öne çıkan mesajlar

USA den aldığım Boss- Metal Zone umu satıyorum (analog distortion pedal). Parametrik EQ. Analog pedallar içinde en iyi ve kapsamlı equaliser a sahip aletlerden biridir.

3 yada 4 defa kullanılmıştır, temiz, sağlam. sert ve tok tonlar, temiz ve güçlü palm mutingler için en ideal analog pedal. PM lerinizi bekliyorum fiyatta anlaşmak üzere.

özellikleri içn

http://www.bosscorp.co.jp/products/en/MT-2/specs.html[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

bende alabilirim[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar doğrusu türkiye satış fiyatı hakkında pek bi bilgim olmadığı için buraya fiyat yazamadım sizden öneri bekliyordum, ama ufak bir araştırma yaptım sonra.

Aklımdaki rakam 80 dolardı. Music 123 e bakınca 90 dolar olduğunu gördüm, ebay fiyatlarıda bu civarda aşağı yukarı. TR fiyatı 100+ civarıdır tahmin ediyorsam. Aletin yeni sayıldığını göz önünde bulundurarak abartı olmamak kaydıyla fiyat üzerinde anlaşabiliriz, ilgileniyorsanız özel mesajlarınızı bekliyorum.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar aletin fiyatını 75 dolara indirdim, malesef daha aşağı inemiyorum. Hem alınışı olay olmuş bir alet hemde elime geçenle alacağım aleti anca karşılayacağı için şartlar bunu gerektirdi.

Bu fiyat için uygun diyen arkadaşlar özel mesaj atabilirler.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darestan, 31 Mayıs 2004 22:47 tarihinde demiş ki:
sen bu solonor a satma onun pedalı var zaten şerrefsiz :)

Şşşt sus lan bi dakka işgüzarlık yapma. Biz senin gibsonına karışıyomuyuz? :D

Ayrıca benim pedal stüdyoda kullanmak için çok uygunsuz bişiy. Tek bi distortion pedalı alıcaktım zaten.[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...