Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 USA den aldığım Boss- Metal Zone umu satıyorum (analog distortion pedal). Parametrik EQ. Analog pedallar içinde en iyi ve kapsamlı equaliser a sahip aletlerden biridir. 3 yada 4 defa kullanılmıştır, temiz, sağlam. sert ve tok tonlar, temiz ve güçlü palm mutingler için en ideal analog pedal. PM lerinizi bekliyorum fiyatta anlaşmak üzere. özellikleri içn http://www.bosscorp.co.jp/products/en/MT-2/specs.html[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Ben almak isterim ne kadara veriyosun?[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bende alabilirim[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Arkadaşlar doğrusu türkiye satış fiyatı hakkında pek bi bilgim olmadığı için buraya fiyat yazamadım sizden öneri bekliyordum, ama ufak bir araştırma yaptım sonra. Aklımdaki rakam 80 dolardı. Music 123 e bakınca 90 dolar olduğunu gördüm, ebay fiyatlarıda bu civarda aşağı yukarı. TR fiyatı 100+ civarıdır tahmin ediyorsam. Aletin yeni sayıldığını göz önünde bulundurarak abartı olmamak kaydıyla fiyat üzerinde anlaşabiliriz, ilgileniyorsanız özel mesajlarınızı bekliyorum.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Gilean olm bi dur bi gitar önce be alla alla fiyatı yükseltiyosun. ;). Dariel öm atıyorum.[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bilgi için [tık][signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 sen bu solonor a satma onun pedalı var zaten şerrefsiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Arkadaşlar aletin fiyatını 75 dolara indirdim, malesef daha aşağı inemiyorum. Hem alınışı olay olmuş bir alet hemde elime geçenle alacağım aleti anca karşılayacağı için şartlar bunu gerektirdi. Bu fiyat için uygun diyen arkadaşlar özel mesaj atabilirler.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Darestan, 31 Mayıs 2004 22:47 tarihinde demiş ki: sen bu solonor a satma onun pedalı var zaten şerrefsiz :) Şşşt sus lan bi dakka işgüzarlık yapma. Biz senin gibsonına karışıyomuyuz? :D Ayrıca benim pedal stüdyoda kullanmak için çok uygunsuz bişiy. Tek bi distortion pedalı alıcaktım zaten.[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 tamam abi dövme :D iyi hadi al senin olsun benim para fonda zaten şu an hiçbişey için nakitim yok.Boss gt-6 olayıda hikaye olucak gibi ! la daha gibson elime bile geçmedi be !:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar