Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Llama said: adam akıllı balıklar ve akvaryumun olursa gerçekten karşısına geçip saatlerce izlersin Bi ara babam baya kasmıştı balık işine, gerçekten izlemesi zevkli oluyor güzel bi akvaryumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Marl0_on said: balık beslemek baya saçma geliyor bana. bana da öyle gelirdi ama değil. bi kere akıllı hayvanlarmış onu öğrendim, hiç öyle aptal bi halleri yok. hatta aralarında çakallar bile çıkaibliyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 saatli yem atma aletleri vardı.Ayarlıyodun belli aralıklarla pıt pıt yem atıyodu.Onları bi araştır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 önce topiği okuyun abi aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bana diyosan okudum valla :) yuakrdaki mesajı da şuna itafen attım: "topici açan kişi ads" said: -ama hafta sonları çalışmadığımız için cumartesi pazar aç kalırlarsa ölürlermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Böjeek said: öldüler zaten aşırı sıcaktan. kitleyin bu konuyu gördükçe fena oluyorum ben @kimlandracula bence okumamışsın tam. artık otomatik yemlemeyle beslencek bi balık yok cunku :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar