vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Arkadaslar baya bir ss programi kullandim ama suan cok pratik yapmam gereken uzun bir proje var aktif pencereyi, tam ekran, veya sizin mouse ile sectiginiz yerleri yakaliyor bu programlarin cogu benim istedigim iste ekranin hep ayni yerini ayni boyutta almasi boyle bir program biliyormusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Firefx için bi add-on vardı ama hatırlayamıyorum adını firefox add-on sayfasına screenshot falan yazınca çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Dedigimi tam olarak yapabiliyormu kullandinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Evet baya bi işe yarıyodu. Hatta ben şey için kullanmıştım. Bi site vardı komple SS'ini almam lazımdı ama bilgisayarın çözünürlüğü yetmiyodu komple almıştı SS'ini.. Eklenti adı: Show the Image Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Tesekkur ederim ama aradigim bu degil:( sayfada bir alan belirlicem ve her bastigimda o alani ss alicak simdi daha iyi anlatabildim sanirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 prt scr + paint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Silphatos said: prt scr + paintnolursun uzme beni ya:( yuzlerce web sayfasinin ortasindaki bir alani sayfa ilerledikce ss almam gerekiyor ve bu benim icin cok onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 işte macintoshu sevme nedenlerinden sadece biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 tüm ekranın(web sayfasının tümümün) ss'ini alan firefox eklentisi: fireshot. istediğin yeri seçip alan bir eklenti de vardı arasam bulurum da boşuna aramayayım, bu işini görmezse ararım. ekşiduyuru'da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 vista varsa ekran alintisi araci var gayet kullanisli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ekran alıntısı iimiş. paintten kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar